Hond adopteren

Je wilt graag een hond adopteren, superleuk! Op deze pagina zie je een aantal honden die op dit moment beschikbaar zijn voor adoptie. Neem een kijkje en misschien wordt het wel tijd voor een afspraak voor een eerste date?

Maak kennis met onze honden

Hond

Bowie

Amerikaanse Staffordshire Terrier, 26 May 2015

Hond

Fenz

Amerikaanse Staffordshire Terrier, 20 Jan 2019

Hond

Fifi

Amerikaanse Staffordshire Terrier, 29 Jul 2021

Hond

Jacky

Amerikaanse Staffordshire Terrier, 21 Aug 2018

Zo adopteer je een DOA-hond

Dit zijn de stappen die je doorloopt, als je bij ons een hond wilt adopteren. 

Het adopteren van een hond gaat uitsluitend op afspraak. Als je geïnteresseerd bent in adoptie, vul dan een adoptieformulier in. De dierverzorgers nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een belafspraak.

Adoptieformulier hond

Tijdens een belafspraak bekijken we samen of er honden in het asiel zitten die een match met jou zouden kunnen zijn. Het kan dus ook voorkomen, dat er op dat moment geen hond is die bij je past.

Als de belafspraak positief is verlopen, dan volgt daarna de kennismaking met de honden bij DOA. Hou er rekening mee dat je een hond nooit direct mee krijgt. Voor sommige honden zijn meerdere afspraken nodig. Je krijgt alle informatie tijdens je bezoek.

Hoera! Je hebt een DOA-hond geadopteerd. Gefeliciteerd! We hopen dat jullie gelukkig worden samen. 

Na de adoptie krijg je nog drie maanden nazorg van ons. Je kunt bij onze dierenarts terecht als je dier medische klachten heeft en je kunt gedurende die tijd ook altijd contact opnemen als je vragen hebt over het gedrag van je nieuwe huisgenootje.

Adoptietarieven

  • Pup tot 9 maanden € 375
  • Hond vanaf 9 maanden tot 9 jaar € 225
  • Hond 9 jaar en ouder € 150

Waarom een hond adopteren?

Als je een van onze honden adopteert geef je hem of haar een tweede kans op een gelukkig leven. Dat is op zichzelf al goed nieuws. Maar er is meer:

Deborah NvG - 20211123 - 215-21

Adoptie hond: maak een afspraak

Het adopteren van een DOA-hond begint met het insturen van het adoptieformulier.  Onze dierverzorgers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Chihuahua s campagne NvG - 20220301 - 225-42

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks ons nieuwsbrief. Afmelden voor ons nieuwsbrief kan op elk moment.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.