Dagopvang

Zoek je een professionele opvang met een groot hart voor honden? DOA’s dagopvang is al jaren het favoriete opvangadres van veel honden én hun baasjes. Je kunt met een gerust hart je maatje aan ons toevertrouwen.

Als jij overdag moet werken, zorgen wij ervoor dat jouw hond ook een leuke dag heeft. Onze dagopvang in Amsterdam biedt je hond de zorg die hij nodig heeft. We zijn gek op honden en hebben ervaring met werkelijk alle rassen. 

Het allerbelangrijkste voor ons is dat je hond het fijn heeft en graag naar de opvang komt. De opvang van honden vindt voornamelijk plaats in roedels. We hebben echter ook enkele plekken voor honden die liever alleen of met een specifiek maatje samen zijn. 

Dagopvang in roedels

Als je hond graag vriendjes maakt, dan wordt hij ingedeeld in een groep. De groepen zijn ingedeeld op basis van grootte en energieniveau van de honden. Natuurlijk wordt ook gekeken of de persoonlijkheden goed bij elkaar passen en zorgen we ervoor dat de roedel niet te groot wordt. De honden beschikken over een binnenruimte en een groot speelveld, zodat zij goed de ruimte hebben. Samen buiten spelen of binnen rustig een uiltje knappen: het kan allemaal.

Kennelopvang

Sommige honden vinden het prettiger om samen met een zorgvuldig geselecteerd maatje of alleen in de opvang te vertoeven. We hebben een beperkt aantal plaatsen voor deze vorm van opvang. Je hond wordt dan in een kennel gehuisvest, bestaande uit een binnen- en overdekt buitenverblijf. De honden in deze vorm van opvang rouleren op de speelvelden; de speelvelden zijn dus niet de hele dag voor je hond toegankelijk. De opvangdagen hebben een duidelijke structuur, wat de honden zeker waarderen.

hondenopvang amsterdam

Dagopvang voor pups

Onze hondenopvang verwelkomt pups vanaf vijf maanden oud. Wat ons onderscheidt van andere opvangadressen is dat wij een puppyschema op maat opstellen. In dit schema bouwen wij in gezamenlijk overleg het aantal uren dat jouw pup bij ons verblijft langzaam op.  Op die manier zorgen we ervoor dat je pup goed kan wennen aan de opvang. 

dagopvang pups amsterdam

Vaccinaties en chip

Je hond is meer dan welkom in onze dagopvang. Zorg er wel voor dat zijn vaccinaties nog geldig zijn én dat je hond is gechipt.  
De volgende entingen moeten minimaal drie weken voor de eerste opvangdag gegeven zijn:

Dierenarts

Mocht het onverhoopt nodig zijn, dan staan onze inpandige dierenkliniek voor je hond klaar. 

Halen en brengen

Wij werken met vaste haal- en brengtijden.

Openingstijden dagopvang

De openingstijden van de dagopvang zijn:

*Op zondagen, kerst en nieuwjaar is de dagopvang gesloten.

Prijzen dagopvang

Onze dagopvang werkt met abonnementen waarbij je een of meerdere vaste dagen per week afneemt. Onderstaande tarieven zijn per maand.

  • Abonnement 1 dag € 78
  • Abonnement 2 dagen € 148,20
  • Abonnement 3 dagen € 216,45
  • Abonnement 4 dagen € 282,75
  • Abonnement 5 dagen € 347,10

Bovenstaande tarieven gelden voor de dagen maandag tot en met vrijdag. Indien zaterdag onderdeel van het abonnement wordt, geldt er een korting.

DOA opvang voor honden

Kennismaken en aanmelden

Kennismaken en aanmelden zijn helaas op dit moment niet mogelijk omdat onze dagopvang vol is. 
Wij nemen op dit moment geen nieuwe honden aan.