Dagopvang

Zoek je een professionele opvang met een groot hart voor honden? DOA’s dagopvang is al jaren het favoriete opvangadres van veel honden én hun baasjes. Je kunt met een gerust hart je maatje aan ons toevertrouwen.

De professionele dierverzorgers in onze dagopvang bieden je hond de zorg die hij nodig heeft. We zijn gek op honden en hebben ervaring met werkelijk alle rassen. We doen er alles aan om jouw viervoeter een leuke dag te bezorgen, wanneer jij moet werken of er een dagje tussenuit bent.  

Het allerbelangrijkste voor ons is dat je hond het fijn heeft en graag naar de opvang komt. We bieden daarom verschillende opvangvormen aan; samen kiezen we wat het beste bij je hond past. 

Dagopvang in groepen

Als je hond graag vriendjes maakt, dan wordt hij ingedeeld in een groep. De groepen zijn ingedeeld op basis van grootte en energieniveau van de honden. Natuurlijk wordt ook gekeken of de persoonlijkheden goed bij elkaar passen en zorgen we ervoor dat de roedel niet te groot wordt. De honden beschikken over een binnenruimte en een groot speelveld, zodat zij goed de ruimte hebben. Samen buiten spelen of binnen rustig een uiltje knappen: het kan allemaal.

Opvang in klein groepje of alleen

Als je hond het prettiger vindt om samen met één of enkele zorgvuldig geselecteerde maatjes of alleen in de opvang te vertoeven, dan is dit ook mogelijk. Je hond wordt dan in een kennel gehuisvest, bestaande uit een binnen- en overdekt buitenverblijf. De honden in deze vorm van opvang rouleren op de speelvelden, de speelvelden zijn dus niet de hele dag voor je hond toegankelijk. De opvangdagen hebben een duidelijke structuur, wat de honden zeker waarderen.

Dagopvang voor pups

Onze dagopvang verwelkomt pups vanaf vijf maanden oud. Wat ons onderscheidt van andere opvangadressen is dat wij een puppyschema op maat opstellen. In dit schema bouwen wij in gezamenlijk overleg het aantal uren dat jouw pup bij ons verblijft langzaam op.  Op die manier zorgen we ervoor dat je pup goed kan wennen aan de opvang en optimaal wordt ondersteund in zijn ontwikkeling. 

Chihuahua s campagne NvG - 20220301 - 225-42

Medische zaken en chip

Je hond is meer dan welkom in onze dagopvang. Zorg er wel voor dat zijn vaccinaties nog geldig zijn én dat je hond is gechipt.  
De volgende entingen moeten minimaal drie weken voor de eerste opvangdag gegeven zijn:

Dierenarts en medicatie

Mocht het onverhoopt nodig zijn, dan staan onze inpandige dierenkliniek voor je hond klaar. Als je hond medicatie nodig heeft, dan is het geen probleem voor onze verzorgers om dat te geven. Hier berekenen we wel een meerprijs voor.

Halen en brengen

Wij werken met vaste haal- en brengtijden.

Openingstijden

De openingstijden van de dagopvang zijn:

Op zon- en feestdagen is de dagopvang gesloten.

Prijzen

Onze dagopvang werkt met abonnementen en losse dagen waarvoor geen abonnement nodig is. Het is mogelijk om je abonnement aan te vullen met losse dagen. De prijzen zijn per hond per dag.

  • Abonnement 1-6 dagen/maand € 18
  • Abonnement 7 of meer dagen/maand € 16
  • Losse dag € 21
  • Meerprijs medicatie geven € 2

Meer informatie over reserveren, annuleren en ruilen vind je in de voorwaarden

SONY DSC

Kennismaken en aanmelden

Kennismaken en aanmelden zijn helaas op dit moment niet mogelijk omdat onze dagopvang vol is. 
Wij nemen op dit moment geen nieuwe honden aan en werken niet met een wachtlijst.