Onze campagnes

Wij vertellen regelmatig over onze dieren en wat wij allemaal voor hen doen. Lees de verhalen en doe mee!

Grandioze metamorfose

Komt dat zien! DOA tovert verwaarloosde, mishandelde en gedumpte dieren om tot de liefste, leukste, knapste huisgenootjes die er zijn. Want veel honden en katten die bij ons worden binnengebracht zijn er slecht aan toe. Gelukkig heeft DOA alles en iedereen in huis om deze honden en katten een grandioze metamorfose te geven. Van dierenartsen tot verzorgers, van fysiotherapeuten tot gedragsdeskundigen.

Doneer voor stralende asieldieren 💚

Vrijbuiters

Een hond wil niet alleen naar buiten om z’n behoeften te doen. Een hond wil rennen, springen, spelen, rollen, uitrazen. Daar worden ze blij van – en wij ook! Want zo blijven honden gezond, leren ze met andere honden omgaan, zitten ze lekker in hun vel. En worden ze de leukste harige huisgenootjes die je kunt hebben.

Warme armen in december

December is de maand van warmte, liefde en samenzijn. Asieldieren hebben geen warm thuis waar ze lekker in de armen van hun baasje kunnen kruipen. Sterker nog, vaak hebben ze een heftig verleden van verwaarlozing en mishandeling. DOA geeft ze alle (medische) zorg die ze nodig hebben en socialiseert ze tot de allerliefste huisgenootjes. Daarna doen we alles om voor elke beestje het beste baasje te vinden. 

Wil jij ons steunen bij het vinden van een paar warme armen voor deze kanjers? 

4 oktober Asieldierendag

Natuurlijk willen àlle dieren op dierendag wat extra aandacht. Een knuffel, traktatie, een extra moment samen. De kanjers van DOA hebben daarnaast vaak nog meer speciale aandacht nodig. Omdat ze slecht behandeld zijn, gewond of verwaarloosd. Met de juiste zorg, liefde en aandacht komen ze er vaak weer helemaal bovenop. Daar hebben ze recht op. Dat vinden ze zelf en dat vinden wij ook.

101 DOAtiërs

Nog nooit hadden we afgelopen voorjaar zoveel puppy’s bij DOA. Husky’s, Labradors, Cocker Spaniels, Teckels, Border Collies, Rottweilers… van alles wat! Groot, klein, van nestjes met 1 puppy tot nestjes met 11 puppy’s. We hebben tijdelijk negen kraamverzorgers moeten aannemen om alles in goede banen te leiden. Ook hebben we extra warmtelampen, werpkisten, waterkokers en drinkflesjes moeten kopen. En dan hebben we het nog niet over alle voeding en medicatie…

Ben je benieuwd naar onze baby’s en onze kraamverzorgers? Lees snel verder.

MAILHEADERS_V023

Steun onze dierenkliniek!

Asieldieren hebben bijna altijd medische zorg nodig. En de artsen in onze dierenkliniek redden jaarlijks honderden honden, katten en konijnen. Onze dierenkliniek redt levens, maar heeft inmiddels ook zelf wat zorg nodig. Veel van de apparatuur is verouderd. We hebben dringend een nieuwe behandeltafel, sterilisatiemachine en speciaal röntgenapparaat nodig. Wil jij hieraan bijdragen? Sjaak, Phoebe, Sloffer en al die andere bikkels zijn je een (tweede) leven lang dankbaar.💚

Met hart en ziel voor asieldieren

Zorgen voor dieren die gedumpt of verwaarloosd zijn is liefdevol en dankbaar werk. Maar het is ook zwaar en soms hartverscheurend. Wij zetten ons met hart en ziel in om deze kanjers een tweede kans te geven. 

Ben je benieuwd naar het reilen en zeilen bij DOA?

Dat kan! De documentaire Dierbaren verscheen op het IDFA en op TV en is nu hier te bekijken.

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks ons nieuwsbrief. Afmelden voor ons nieuwsbrief kan op elk moment.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.