Fysiotherapie

Heeft je hond hulp nodig om weer soepel te kunnen bewegen? Onze dierfysiotherapeuten hebben alles in huis om de fitheid van je maatje te verbeteren. Je hond zit snel weer een stuk beter in zijn vel.

Net als mensen kunnen honden problemen krijgen met bewegen. Ze komen niet zo goed meer mee met de wandeling, krijgen last van hun gewrichten, hebben last van overgewicht, een blessure of moeten revalideren na een operatie. Fysiotherapie voor dieren is dan een goed idee. Onze ervaren dierfysiotherapeuten helpen je hond weer fitter te worden, zodat bewegen makkelijker gaat. Vaak zijn een paar behandelingen al genoeg voor een positief resultaat. We streven ernaar om je hond een zo optimaal mogelijke kwaliteit van leven te bieden.

Als je met je hond voor het eerst bij ons komt beginnen we met een uitgebreide intake. Daarna maken we een behandelplan op maat. We kunnen daarbij verschillende fysiotherapiebehandelingen inzetten, zoals oefentherapie of massage. Ook hydrotherapie is mogelijk (ook wel aquatraining genoemd), waarbij je dier op een loopband onder water traint. Voor veel dieren heeft hydrotherapie een grote meerwaarde.

Wij bieden ook waardevolle aanvullende behandelingen op de fysiotherapie aan, zoals medical taping, dry needling, lasertherapie en chiropractie. Je hebt voor behandeling van je dier geen verwijzing van je eigen dierenarts nodig. Wel zullen we altijd contact met hem of haar opnemen.

Onze behandelingen worden vergoed door de dierenzorgverzekering (aanvullende pakketten).

  • Intake en verslag € 92,5
  • Fysiotherapie standaard € 59,5
  • Hydrotherapie € 47,5
  • Hydro- i.c.m. fysiotherapie € 64,5
  • Chiropractie standaard € 59,5
  • Lasertherapie € 45
  • 10-rittenkaart hydrotherapie € 427,5

Prijzen zijn per sessie muv. rittenkaarten. 

Contact

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Neem dan contact met ons op.