Jacky

Amerikaanse Staffordshire Terrier, 21 Aug 2018

Over mij

Wrahoewwww!! Oftewel ”hoooi ik ben Jacky en ik wil kroelen”! Ja echt waar zo begroet ik iedereen die op me af komt. Ik slaak een kreet en huppel dan op je af. Ze liggen altijd in een deuk want zonder dat je mij ziet, hoor je mij aankomen. Ik ben een onwijs lekker moppie die gek is op mensen. Als je mij ziet liggen in mijn mandje dan ben je helemaal verkocht, ik weet mezelf wel te verkopen hihi. Je vraagt je vast af waarom ik bij DOA ben beland. Nou mijn eigenaren zijn heel eerlijk geweest en besefte dat ze te weinig tijd voor mij hadden. Ik kwam niet zo vaak buiten als dat zij wilde en toen realiseerde ze dat het misschien beter is om een nieuw baasje te zoeken. Vandaar dat ik nu hier ben. Moet zeggen dat het niet verkeerd is hier hoor. Ik heb een lekker mandje, leuk veldje waar ik op kan spelen en meerdere vrijwilligers die lekker met mij wandelen en trainen. Weet je wat ik heel erg leuk vind, dat is het zwembad op het speelveld. Ik vind het dus heel leuk om rondjes te lopen in het zwembad en dan te happen en te blaffen naar spetters die opspringen. Ook als ik in de sloot zwem dan zwem ik al happen naar de spetters. Het lijkt wel een soort obsessie. Ze hebben getest of ik het ook op straat in waterplassen doe maar dit doe ik niet gelukkig. Het is echt wanneer water dichtbij is en ik erin duik. Dus zo erg is mijn obsessie nou ook weer niet gelukkig! Waar ik trouwens niet zo een fan van ben dat zijn mijn soortgenootjes. Maar hier vertel ik jullie over verderop in mijn profieltje, dus stop niet hier en lees nog even door!

Soort baasje

Ik zou heel graag iemand aan de haak willen slaan die van lekker bezighouden houdt en trainen natuurlijk. Want ja ik ben een actieve dame die veel zin heeft in het leven en er vol in gaat! Dat is mijn motto!

Jacky's paspoort

  • Ras Amerikaanse Staffordshire Terrier
  • Geboortedatum 21 augustus, 2018
  • Geslacht vrouwelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd Nee
  • Schofthoogte (cm) 50
  • Adoptiekosten € 225,00
  • Diernummer 54981

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Nou laten we dat maar niet doen. Ik hou namelijk niet zo van mijn soortgenootjes. Wij botsen nogal! Dat maakt het soms wel moeilijk. Niet alleen voor mezelf maar ook voor jou. Dus doe mij maar een huisje samen met jou, dan ben ik dol gelukkig.
Je raad het vast al… Ook dit is niet zo een goed idee. Ik vind het maar al te leuk om ze op te jagen. Gelukkig vinden katten mij best wel imponerend en blijven ze vaak wel op afstand.
Alleen grotere kinderen
Doe mij maar een huisje met wat oudere kinderen of geen kinderen. Die kleine guppies snap ik niet zo goed. Ook kan ik een aardige lompe Nelis zijn die tegen je op kan springen. Wat oudere kinderen lijkt me juist wel leuk wat dan kan ik lekker met ze stoeien en spelen. Alleen is het niet verstandig om hun met mij te laten lopen buiten.
Leren / opbouwen
In mijn kennel ben ik echt suuuper relaxt. Ik ben echt een prinsesje als ik in mijn kenneltje ben. Ik lig prinsheerlijk in mijn zachte mand en kan je dan heerlijk verliefd aankijken. Echt zo van kijk mij nou eens lekker liggen. Wanneer ik me wel wat drukker kan maken is als er honden langs mijn kennel lopen. Dan kan ik wel op ze af rennen en heel hard blaffen, i know lelijk van mij he. Maar vervolgens ga ik weer lekker chillen in mijn mandje. Wanneer ik in mijn kenneltje ben, ben ik niet echt een sloper, wanneer ik op het speelveld ben is dit wel een beetje anders hihi. Dan vind ik het maar al te leuk om tennisballen te slopen. Wanneer ik bij jou in kom trekken dan moet ik even wennen aan mijn nieuwe huisje maar daarna kunnen we beginnen met het opbouwen van het alleen thuis blijven.
Het liefst zou ik lekker in een wat rustigere omgeving willen wonen. Liefst met zo min mogelijk honden natuurlijk maar dat is altijd lastig want daar heb je geen controle over. Voor mij zou het wel fijn zijn om zo min mogelijk honden tegen te komen want dan kan ik lekker mijn vrolijke malle zelfs zijn en hoef ik niet lelijk te doen tegen de honden die we dan tegenkomen.
Tja dit is dus mijn grootste puntje van aandacht. Ik kan echt heel lelijk doen tegen honden. Ik wil ze niet om mij heen hebben en daar ben ik heel duidelijk in. We zijn nu al een paar maanden volle bak aan het trainen om te kijken of ik hier beter mee om kan leren gaan. We zijn nu zover dat ik op 20 meter zonder uit te vallen langs andere honden kan lopen! Nou is de ene hond de ander niet natuurlijk en heb ik dan ook meer moeite met honden die ook naar mij uitvallen. Want ja ik laat me niet zomaar uitkafferen! Ik zal je wat meer vertellen over de training die ik volg. Het komt erop neer dat ik heus wel 2 tellen naar een hond mag kijken maar dat ik daarna mijn aandacht bij mijn trainer moet hebben. Ik weet nu dondersgoed dat als ik dat doe ik beloond wordt! Laat ik nou zo gek zijn op eten dat ik er alles voor over heb! Komt goed uit he. Het zou superfijn zijn dat wanneer ik bij jou kom wonen wij deze training samen kunnen voortzetten.
Stiekem kan ik dit best wel heel goed alleen vergeet ik dat soms een beetje. Als ik bijvoorbeeld iets heel lekkers ruik of we komen leuke mensen tegen waar ik heen wil. Dan kan ik wel een beetje aan de lijn trekken. Ik vind zoveel ook gewoon zo leuk! Tja alleen honden dus niet zo.. Maar zodra wij op date gaan dan zullen mijn verzorgers precies uitleggen hoe wij de training doen zodat je wat fijner over straat kan.
Ik zou niks liever willen dan vrij rond te kunnen rennen en helemaal los te gaan! Maar ja we moeten wel realistisch zijn en beseffen dat dit voor mij ontzettend moeilijk zal zijn. Vind maar eens een plek waarvan je 100% zeker weet dat er geen andere honden zijn. Mocht je ergens een omheind gebied weten wat afgezet is en zekerste weten dat het hond vrij is dan wil ik daar dolgraag heen!

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Zoals ik eerder met je besproken heb zijn honden mijn grootste aandachtspunt. Ow en ja stel ik spring het water in en ga in het rond spetteren is het ook lastig om mij hieruit te halen hihi.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!