Gabriel

Amerikaanse Staffordshire Terrier, 6 Apr 2014

Over mij

Hallo allemaal! Daar ben ik dan! Gabriel is mijn naam. Ik zie er groot en stoer uit maar eigenlijk ben ik best wel een watje. Ik ben snel van dingen onder de indruk namelijk. Als een hondje lelijk tegen mij doet of als ik een harde knal hoor dan moet ik daar echt even van bij komen! Het liefst kruip ik dan even tegen je aan. Ik ben bij DOA komen wonen omdat mijn baasje helaas is overleden… Ik was zo verdrietig de eerste periode bij DOA. Ik vond alle nieuwe mensen en geluiden ook best eng. Maar gelukkig zijn ze hier heel lief voor me en vind ik het nu best leuk hier!!

Soort baasje

Ik ben opzoek naar iemand die lekker veel met mij wil knuffelen! Ik ben namelijk zo een knuffelkontje. Het liefst lig ik lekker op je schoot en wil ik lekker kriebels de hele dag. Het is wel belangrijk dat mijn nieuwe baasje mijn dieet gaat onderhouden. Ik ben namelijk voorzien van wat extra gezelligheid en we zijn druk bezig met dit eraf te krijgen!

Gabriel's paspoort

  • Ras Amerikaanse Staffordshire Terrier
  • Geboortedatum 6 april, 2014
  • Geslacht mannelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd Ja
  • Schofthoogte (cm) 65
  • Adoptiekosten € 150,00
  • Diernummer 55563

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Ik vind andere honden heel leuk!! Het liefst wil ik met ze spelen en rennen. Maar ik ben wel snel onder de indruk hoor! Als een hond een beetje lelijk doet tegen mij kan ik daar heel erg van schrikken.
Ik zie er heel groot en stoer uit. Maar ik ben echt een watje. Ik vind katten echt zo eng. Ik wil het liefst hard wegrennen.
Alleen grotere kinderen
Ik vind kinderen best gezellig! Alleen heel druk vind ik soms een beetje eng. Zo kinderen vanaf een jaar of 9/10 lijkt mij prima!
Leren / opbouwen
In mijn nieuwe huisje zal ik dit opnieuw moeten aanleren!
Een lekker rustig plekje waar ik heerlijk in het zonnetje kan liggen snurken, lijkt me heeeeerlijk! Een bovenwoning is voor mij geen bezwaar, maar een trap is met mijn oude lijf inmiddels wel een no-go.
Op straat wil ik best kennismaken met andere honden. Wel ben ik best groot, dus niet iedere hond zal mij ook echt even leuk vinden!
Ik kan echt super netjes meelopen! Maar als het de eerst wandeling van de dag is, dan heb ik er zo veel zin in! Dan kan ik wel een beetje trekken en gek doen haha!
Nou ik ben dus best een beetje een watje. Ik denk dat als ik ergens goed van schrik. Bijvoorbeeld een harde knal of een fiets die omvalt dat ik het op een hollen zet! Ik zit liever veilig aan een lijntje.

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!