Speciale kerstoproep

We hebben nog nooit zo veel honden in ons asiel gehad. Daarom hebben we speciaal voor de kerst een aantal ‘langzitters’ in kersttenue gehesen.

De kerst nadert snel, het jaar is bijna voorbij. In het asiel moeten we in deze donkere dagen alle zeilen bijzetten: we hebben meer gedumpte en verwaarloosde dieren dan ooit. De medewerkers en vrijwilligers van DOA zetten zich dag in, dag uit in om al deze kanjers de zorg te geven die zij nodig hebben. En we hebben speciaal voor de kerst een aantal ‘langzitters’ in kersttenue gehesen. Want met een eenzaam kerstfeest voor de boeg verdienen deze fuifnummers wel wat extra aandacht.

Hondenverzorger Esther Balfoort; ‘Meestal schommelt het aantal honden waar wij per jaar voor zorgen rond de 500. Dat zijn er nu al meer dan 600. Echt heel veel! Met deze foto’s willen we aandacht vragen voor de dieren in het asiel. Overweeg je een huisdier aan te schaffen? Denk dan eens aan DOA in plaats van aan een fokker. Deze dieren zijn het dubbel en dwars waard. Asieldieren verdienen ook een paar warme armen om zich heen!’

Maak kennis met een aantal van onze toppers!