Adoptieoproep Kittens

Het kittenseizoen is nog steeds in volle gang en wij worden overladen met pluizige bolletjes plezier. Ze rennen, springen, eten, slapen, klimmen, kroelen, eten en slapen dan opnieuw. Het is zo bijzonder om ze te zien opgroeien! Maar het is nog mooier om te zien hoe blij mensen zijn als ze hun twee nieuwe huisgenootjes komen ophalen om voor altijd van te houden! Heb jij misschien interesse in het adopteren van twee kittens?

Het kittenseizoen is nog steeds in volle gang en wij worden overladen met pluizige bolletjes plezier. Ze rennen, springen, eten, slapen, klimmen, kroelen, eten en slapen dan opnieuw. Het is zo bijzonder om ze te zien opgroeien! Maar het is nog mooier om te zien hoe blij mensen zijn als ze hun twee nieuwe huisgenootjes komen ophalen om voor altijd van te houden! Daar zijn we nu dan ook naar op zoek; mensen die graag twee kittens uit het asiel willen adopteren. Maar vergis je niet! Want behalve dat ze mega schattig zijn, is het ook een hele klus om ze te verzorgen en op te voeden. Het zijn net kleine kinderen die alles willen pakken, in hun mond willen stoppen, en overal op willen klimmen zonder te bedenken dat je ook ergens af kan vallen. In het begin is geen plant meer veilig, elke elektriciteitskabel is speelgoed, en je nachtrust wordt onderbroken door tikkertje op je bed. Kortom, een geweldige ervaring. Geef jij twee kittens uit het asiel een warm huisje om oud in te worden? Meld je dan aan via het contactformulier op onze website: 

Misschien heb je in het nieuws ook gehoord of gelezen dat er veel kittens in het asiel zitten. We hebben dus nog meer pleegouders nodig. Is voor het leven misschien wel heel lang maar wil je tijdelijk een moeder met kittens een veilig en warm thuis bieden? Meld je dan aan als pleegouder!