Kat adopteren

Je wilt graag een kat adopteren, superleuk! Onze katten willen graag kennis met je maken. Maak snel een afspraak en wellicht ontmoet je dan binnenkort je perfecte match.

Deze katten kun je adopteren

Hieronder vind je een selectie van de katten die klaar zijn voor adoptie. We hebben echter nog veel meer katten die wachten op een nieuw thuis.

Kat

James/JamyLee

Europese Korthaar, 1 Dec 2020

Een kat adopteren: zo werkt het

Het adopteren van een kat gaat uitsluitend op afspraak. Als je geïnteresseerd bent in adoptie van een kat, vul dan een adoptieformulier in. De dierverzorgers nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Adoptie kat formulier

Aan de hand van de informatie die jij hebt ingevuld op het formulier kijken de dierverzorgers welke kat voor jou een perfecte match is. Het kan echter voorkomen dat we op dat moment helaas geen dier hebben dat bij je past. Dan is het beter op een later tijdstip nog eens contact met ons op te nemen.

De kennismaking met de katten vindt plaats bij DOA. Samen met de verzorger kijk je welke kat goed bij je past. Als je je match hebt gevonden, kun je de kat vaak meteen adopteren.

Hoera! Je hebt een DOA-kat geadopteerd. Gefeliciteerd! Wat fijn dat je een of twee van onze katten een nieuw thuis geeft.

Na de adoptie krijg je nog drie maanden nazorg van ons. Je kunt bij onze dierenarts terecht als je dier medische klachten heeft en je kunt gedurende die tijd ook altijd contact opnemen als je vragen hebt over het gedrag van je nieuwe huisgenootje(s).

Adoptie kat tarieven

  • Kitten tot 9 maanden € 175
  • Kat vanaf 9 maanden tot 12 jaar € 135
  • Kat 12 jaar en ouder € 95

Waarom een kat adopteren bij DOA?

Als je een van onze katten adopteert geef je hem of haar een tweede kans op een gelukkig leven in een fijn nieuw thuis. Dat is op zichzelf al goed nieuws. Maar er is meer:

Dierverzorger Anniek helpt bij kat adopteren en kitten adopteren

Adoptie kat: maak een afspraak

Het adopteren van een DOA-kat begint met het insturen van het adoptieformulier.  Onze dierverzorgers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

headers website28

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks ons nieuwsbrief. Afmelden voor ons nieuwsbrief kan op elk moment.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.