Party Pamela

Wie zijn ze en wat hebben ze zoal meegemaakt? Maak kennis met de honden en katten van DOA.

Yes yes yes! Nu is t mijn beurt om wat te vertellen, dat heb ik wel verdiend. Poezenkinderen opvoeden is leuk hoor, maar ik ben ook best blij dat ze het huis uit zijn want pffff wat een drukte was dat! Niet dat ik niet van drukte houd, ik ben zelf absoluut geen saaie huismus. Vriendinnen noemden mij Party Pamela.

Maar een zesling vraagt nogal wat van je geduld, empathie en je gezondheid. Ik heb een nare ooginfectie overgehouden aan het moederschap waardoor mijn rechteroog elke dag gedruppeld moet worden. Daar doe ik overigens niet heel moeilijk over hoor. Wat moet dat moet. Ook een klein hangbuikje heb ik overgehouden aan die monstertjes.

Hoe dan ook, nu is het me-time! Ik kan doen en laten wat ik wil en zoek iemand bij wie ik dat kan doen, snap je hem nog? Ik ben energiek en wil lekker gek kunnen doen. Ik hou dan ook van lekker rennen en dollen in huis en buiten. Kinderen ben ik wel even klaar mee, ook de menselijke variant. En een tuin lijkt me heerlijk, daar kan ik denk ik al mijn gekheid in kwijt. Ohja, je hoeft niet bang te zijn dat ik veel parties ga geven trouwens. Ik denk dat ik nu graag Prinses Pamela genoemd wil worden, zo voel ik me en ik heb het verdiend om nu zo behandeld te worden!