Kastor

Wie zijn ze en wat hebben ze zoal meegemaakt? Maak kennis met de honden en katten van DOA.

Ik ben een lekker blij ei en gek op het spelen met de bal. Als ik een bal zie, dan bestaat de rest van de wereld eigenlijk niet meer. Staat mijn speelmaatje dan samen met mij op het veld? Ik zie hem niet meer hoor! De bal is echt nummer 1 voor mij. Bij DOA op de speelvelden kan ik mij dan ook lekker uitleven want we hebben hier meer ballen dan ik kan tellen. Ook allemaal verschillende soorten en maten. Tennisballen, die vind ik het leukste want die kan ik goed pakken, maar ook voetballen, honkballen, ballen met piepjes, kleine balletjes (die mag ik dan weer niet, want die vinden mijn verzorgers te klein), voerballen met brokjes, plastic ballen en hele harde ballen. Van alles wat dus.

Het maakt mij eigenlijk niet uit, ik vind ze allemaal even prachtig! Weet je wat nog het handigste is van allemaal? Ik ken ook nog een commando ‘los’! Mocht je nou toch geen mooie bal in de buurt hebben, vind ik een spelletje met een flosstouw ook te gek!

Ik ben heel lief, goed getraind en best wel braaf… en toch hebben mijn baasjes afstand van mij gedaan. Ik snap het niet helemaal maar hopelijk vinden de matchmakers hier bij DOA voor mij de perfecte match en mag ik daar voor altijd blijven.