Elk dier heeft een uitlaatklep nodig

Lekker rennen, springen, spelen, rollen, uitrazen. Dat vinden honden en katten fantastisch! En het is nog goed voor ze ook. Ze kunnen hun energie kwijt, blijven fit, leren met soortgenootjes omgaan en zitten lekker in hun vel. Zo worden het de liefste huisgenootjes die je kunt hebben.

Daarom is DOA hard bezig om de speelvelden voor onze honden te vernieuwen. Met genoeg speeltoestellen, schuilplekken, zandbakken en een snuffeltuin kunnen onze kanjers zich straks helemaal uitleven. Ook een aantal kattenkennels geven we een make-over. Zodat onze katten lekker los kunnen gaan op krabpalen, klimrekken en kattenspeeltjes.

Waarom pakken wij onze speelvelden en kattenkennels aan? Voor onze dieren! Zodat zij zich kiplekker voelen en daardoor sneller een nieuw baasje vinden. Wie zijn deze kanjers? Maak kennis met onze dieren en ook met onze mensen!

Wie zijn ze en wat hebben ze zoal meegemaakt? Maak kennis met de honden en katten van DOA.

Het werk bij DOA is fantastisch, maar lang niet altijd makkelijk. Daarom zijn we zo blij met onze medewerkers en vrijwilligers.

We helpen je op weg met zes belangrijke dingen die je de eerste periode niet mag vergeten.

We zijn het grootste asiel van Nederland. Maar wat betekent dat in cijfers? Zie hier de belangrijkste getallen in een handig overzicht.