DOA presenteert: De grandioze metamorfose!

Van stakkers tot supersterren

Komt dat zien! DOA tovert verwaarloosde, mishandelde en gedumpte dieren om tot de liefste, leukste, knapste huisgenootjes die er zijn. Want veel honden en katten die bij ons worden binnengebracht zijn er slecht aan toe. Gelukkig heeft DOA alles en iedereen in huis om deze honden en katten een grandioze metamorfose te geven. Van dierenartsen tot verzorgers, van fysiotherapeuten tot gedragsdeskundigen.

Met jouw donatie betalen we medische zorg, medicijnen, fysiotherapie, gedragstherapie, trimsalon, (speciale) voeding, begeleiding bij plaatsing en nog veel meer. Want juist deze supersterren verdienen een tweede kans.

Doneer voor stralende asieldieren 💚

Doneer voor stralende asieldieren

1/3

Glow up
€5
Salon
€8
Medicijnen
€15
Ander bedrag

Lees alles over de Grandioze Metamorfose van:

Jim NvG - 20240424 - 132-9

Superster Jim

Jim is van het type ruwe bolster blanke pit: een grote, energieke straatkat die een vechtpartijtje niet uit de weg ging. Tot hij bij DOA smoorverliefd werd.  

Jim (4): ‘Ja ja, ik weet wel wat je denkt: hoe komt die gozer an al die littekens op z’n kop? Nou mop, je had die andere katers motten zien. Niks meer van over, hehe. Nee zonder dollen, ik heb de nodige vechtpartijtjes gehad. Hoort bij ‘t leven van een straatkat. Al noem ik mezelf liever niet zo hoor. Zwerver, schooier, het is allemaal zo negatief. Ik ben gewoon een avonturier. Afijn, ik kwam dus bij DOA omdat de wonden op m’n gezicht te erg werden. Ik zat onder de littekens, bloed, oude krassen en grote wonden. Het was geen pretje. En pijn dat ‘t deed! Maar dat zeg ik natuurlijk niet hardop want ik ben geen pussy. Kortom, ik kwam wat opgefokt binnen. Maar inmiddels ben ik wel relaxed. Ik krijg hier lekker veel aandacht en goed eten. Ze hebben mijn wonden opgeknapt. Ik vind het wel lekker dat ik even rust aan mijn kop heb en vermaak me hier voor nu prima.’

Superster Lucky

Kim Kardashian eat your heart out: mopshond Lucky laat pas écht zien wat plastische chirurgie voor je kan doen.  

Lucky (8): ‘Mijn baasje kon niet meer voor mij zorgen, dus kwam ik bij DOA terecht. Daar viel het ze op dat ik niet zo goed kon ademen en veel smetplekken en irritaties in m’n gezicht had. Kwam door de giga rimpel die op m’n neus drukte. Echt, dat minuscule rimpeltje waar jij je iedere ochtend blind op staart in de spiegel is er niks bij. Ik had gewoon een lap overtollig vel op m’n kop. Dus kreeg ik een facelift. Wel een natuurlijke hoor, ik wil niet zo’n strakgetrokken kop. Past niet bij me. Maar dit hebben ze heel mooi subtiel gedaan. En het beste is: ik kan weer vrij ademen! Lopen is nog wat lastiger. De arts kon niets vinden dus eerst dachten ze dat ik misschien gewoon een lui moppie was. Maar toen ze voor de zekerheid een röntgenfoto maakten, zagen ze wat er mis is: mijn heupen zijn niet goed gevormd. Valt niet te opereren, maar beweging helpt. Dus stuurden ze me naar de fysio. Normaal ben ik het type ‘liever lui dan moe’. Laat mij maar lekker bij je op schoot liggen kroelen. Maar die fysio… die heeft iets in mij losgemaakt. Letterlijk en figuurlijk. Het liefst ga ik iedere dag.’

Lucky NvG - 20240423 - 128-18

Het grootste asiel van Nederland

Mijn leventje is tot nu toe niet zo rooskleurig geweest. Ik ben alleen maar gebruikt om pups te krijgen, die dan weer werden doorverkocht. Ik woonde in een schuur, zonder liefde en aandacht. Gelukkig werd ik daar weggehaald en naar DOA gebracht. Al snel kreeg ik door dat de mensen bij DOA helemaal niet zo eng zijn! Inmiddels gaat het veel beter. Wel heb ik soms nog wat last van mijn pootje, dat wordt nog onderzocht. Nu logeer ik in een lief pleeggezin. Ik ben zo ontzettend blij dat ik deze decembermaand in een warm mandje bij lieve mensen thuis mag doorbrengen.

KONIJN_HOND_KAT_TIGHT-hoogte1080-1024x867