Schenken via testament

Ook als je er niet meer bent, iets betekenen voor asieldieren? Neem dan DOA op in je testament.

DOA in je testament?

Als je niet alleen bij leven, maar ook daarna iets wil betekenen voor asieldieren, dan is het misschien een overweging om DOA op te nemen in je testament. Een mooie manier om blijvend een verschil te maken voor dieren die het het hardst nodig hebben!

Zo werkt het

Een testament opstellen gebeurt bij de notaris. De kosten kunnen verschillen per notaris en per testament. Je kunt bij ons een gratis oriënterend gesprek aanvragen met een onafhankelijke notaris. Een testament kan te allen tijde gewijzigd worden. Het is mogelijk om ons met een legaat of een erfstelling op te nemen. 

Tegenwoordig is het gebruikelijk om een executeur te benoemen. Een executeur is degene die in het testament benoemd wordt als verantwoordelijke om de nalatenschap van de erflater (overledene) af te handelen. Dat kan een persoon zijn, maar ook een organisatie of stichting zoals DOA. De beslissing is aan jou. 

Als je ons iets wilt nalaten, kun je dit vastleggen in een testament. Gebruik dan deze gegevens: 

Stichting Dierenopvang Amsterdam (DOA)
Ookmeerweg 271
1067SP Amsterdam

KVK: 40532070 


Namens onze dieren: BEDANKT! 

Voor vragen, informatie of een gesprek kun je contact opnemen met Alexander Bulthuis, contactpersoon nalatenschappen, via a.bulthuis@doamsterdam.nl of op 06- 579 97 471 (tijdens kantooruren).