Valentijn’s oproep

Als je DOA volgt en goed hebt opgelet herken je lieve Farah (het witte poesje) waarschijnlijk wel. In december werd ze in haar uppie in de kou gevonden en naar DOA gebracht. Hier werd ze omarmd, verzorgd en geliefd door de verzorgers en vrijwilligers. Ze was zwak en ziek en ging tijdelijk naar een pleeggezin voor de intensieve verzorging die ze nodig had. Daar ging de buikpijn over, werd ze verlost van de vlooien, en verdween ook de oormijt. Maar helaas kreeg ze vreselijke uitslag en jeuk over haar hele lichaam. We kwamen erachter dat ze een ernstige voedselallergie had! 

Nu zijn we twee maanden verder en is de allergie bijna onder controle en voelt ze zich steeds beter. Maar de belangrijkste reden waarom Farah zich de laatste tijd zo goed voelt is haar grote liefde Buffy ❤️ Samen knuffelen, spelen, eten en soms ruzie maken, want ook dat hoort bij een relatie. Ook Buffy heeft een moeilijke start gehad in het leven. Alleen en verwaarloosd, een groeiachterstand en vlooien. 

Misschien dat ze elkaar daarom zo goed begrijpen! De twee lovebirds zijn speels, super aanhankelijk en mega lief! Farah en Buffy zijn samen op zoek naar een niet al te druk huishouden en iemand die net ze veel van ze gaat houden als dat ze van elkaar houden.