JUNI CHIPMAAND

Laat je huisdier gratis chippen en registreren!

Wist jij dat in 2023 maar 17% van de katten die bij ons in het asiel belanden weer werden herenigd met hun baasje? Terwijl dit zo makkelijk te verhelpen is door je dier te chippen én registreren! Sommige dieren hebben wel een chip, maar die chip staat niet geregistreerd op juiste baasje, adres of telefoonnummer. Dan gaat het alsnog mis! Daarom doet DOA mee aan een actie samen met de Gemeente Amsterdam, de Dierenambulance Amsterdam en Stichting Amsterdamse Zwerfkatten om tijdens JUNI CHIPMAAND hier extra aandacht voor te vragen.

Met een speciale actie: in de maand juni kun je maandag t/m zaterdag tussen 10 en 16 uur je dier gratis bij ons komen chippen en registreren! Wel heb je een dierenpaspoort nodig voor je dier. Tijdens juni is deze speciale inloop; na deze maand kun je komen op afspraak en is het niet meer gratis.

Zelfs katten die alleen binnen wonen adviseren wij om te laten chippen: een ongeluk zit in een klein hoekje en juist een kat die buiten niet gewend is, kan snel de weg kwijtraken. Wanneer wij een dier ontvangen met een chip die is geregistreerd op naam en met telefoonnummer, bellen wij gelijk de eigenaar zodat hij of haar zijn huisdier op kan komen halen. Dat wil jij toch ook?

Elise chip kat_I0A9746-bewerkt(1)(1)

Even in een notendop

Wat? JUNI CHIPMAAND

Hoe? Kom naar DOA maandag t/m zaterdag tussen 10 en 16 uur en laat je huisdier gratis chippen en registeren! Neem het paspoort of vaccinatiebewijs van je dier mee.

Waar? DOA; Ookmeerweg 271, Amsterdam (Osdorp)

Waarom? Zodat jij je furry friend weer terug kan vinden mocht deze toch kwijtraken!

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks ons nieuwsbrief. Afmelden voor ons nieuwsbrief kan op elk moment.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.