Kattenverzorger Danii 

Ik werk sinds net iets meer dan drie maanden bij DOA. Kort maar krachtig dus! Hiervoor werkte ik bij Guidion, dat is een installatiepartner van Ziggo en daar heb ik o.a. technische ondersteuning gedaan.

Samen met collega’s zorg ik voor de plaatsing van de katten in het asiel. Wat komt daarbij kijken? Mensen vullen van tevoren een vragenlijst in zodat wij een beeld kunnen krijgen van waar ze naar op zoek zijn en wat ze kunnen bieden. Aan de hand van die aanmeldingen bedenken we dan of we op dat moment een dier hebben dat daarbij past. Sommige mensen willen bijvoorbeeld graag een dier dat op schoot komt, een dier dat graag speelt of graag twee katten die samen spelen. Het is heel grappig om te zien hoe de behoeftes van mensen zo uiteen lopen. En mooi ook, want zo kunnen we juist verschillende goede matches maken.  

Wat ik mooi vind aan mijn werk? Heel veel! Maar vooral hoe het hele team betrokken is bij de dieren en graag wil dat ze passende baasjes vinden. Zo hebben we laatst een hele moeilijke kat die hier al lang zat kunnen plaatsen, dat leeft dan enorm! Dat geeft een fijn gevoel, we doen het met zijn allen samen. Ik hoop dit werk nog heel lang te mogen blijven doen.