Donatie in natura

Behalve met klinkende munt zijn we ook ontzettend blij met giften in natura. Dus heb je spullen of voer die bij ons op het verlanglijstje staan? Dan ontvangen we die graag. Jouw donaties helpen namelijk om de kosten voor de verzorging van onze dieren laag te houden, zodat er meer geld overblijft voor bijvoorbeeld medicatie.

Wat hebben we nodig?

We ontvangen heel graag spulletjes onder de noemer nieuw of zo goed als nieuw. Let op: het is echt belangrijk dat alles wat gedoneerd wordt, schoon en niet beschadigd is. Voor het afvoeren van kapotte of vieze dingen moeten we namelijk veel geld betalen en dat geld besteden we liever aan onze dieren. Bovendien worden spullen bij ons intensief gebruikt. Als iets al een beetje stuk is, dan is het bij ons meestal geen lang leven beschoren. 

Verlanglijstje

Langsbrengen van spullen

Je bent van harte welkom om van maandag tot en met zaterdag tussen 10:30 & 15:30 uur te komen en je donatie te brengen. Naast onze hoofdingang hebben wij een speciale donatieruimte waar je de spullen in mag zetten!

Als je niet in staat bent om langs te komen, dan kun je je donatie opsturen naar ons bezoekadres: DOA, Ookmeerweg 271, 1067 SP Amsterdam. Het is helaas niet mogelijk om donaties op te komen halen. Ben je een bedrijf en wil je ons steunen? Hier tref je alle informatie aan.