Vermist en gevonden

Op deze pagina vind je alle dieren die de afgelopen drie weken zwervend, gewond of ziek zijn gevonden op straat en naar ons toe zijn gebracht. Dit zijn zwerfdieren uit de gemeentes Amsterdam, Beemster, Diemen, Edam-Volendam, Landsmeer, Purmerend en Waterland. Ze wachten met smart tot hun baasjes hun weer op komen halen.

Deze dieren wachten op hun baasje

Let op!! De pagina is onder constructie. Voor de actuele zwerfdieren verwijzen wij u naar www.amivedi.nl of stuur een mail met foto en beschrijving naar info@doamsterdam.nl

Mijn dier zit bij DOA, wat nu?

Hoera, je vermiste maatje is gevonden! Tijdens openingstijden – maandag tot en met zaterdag van 10.30 tot 15.30 uur – kun je bij ons langskomen om je dier weer op te halen. 

We geven onze logees natuurlijk niet zomaar aan iedereen mee, daarom is het handig als je iets bij je hebt om te bewijzen dat je de eigenaar bent. Dat kan een dierenpaspoort zijn of bijvoorbeeld foto’s van jullie samen. Als het dier op jouw naam geregistreerd staat in de chipdatabank is extra bewijs meenemen niet nodig. Je moet altijd een ID-bewijs kunnen overleggen.

Helaas moeten we kost en inwoning van je oogappel wel doorberekenen. Daarnaast komen er ook kosten bij kijken, omdat we verplicht zijn om je huisdier te vaccineren en hem of haar te beschermen tegen parasieten. En alle dieren die bij ons worden gebracht, krijgen ook een chip, zodat we de volgende keer meteen weten dat jij de eigenaar bent. Mocht je lieveling ziek of gewond zijn binnengebracht, komen er eventueel nog behandelkosten bij. Heel wat kosten inderdaad, maar daar staat tegenover dat we in je afwezigheid wel heel goed hebben gezorgd voor je lieveling.

Mijn dier zit er niet bij

Is je dier nog niet gevonden? Wat jammer! Lees dan onze zoektips. Deze kunnen je misschien helpen de zoektocht naar je maatje tot een succesvol einde te brengen.

Tarieven

Wanneer je dier gevonden is, dan maken wij kosten. Wat onze tarieven zijn, zie je hiernaast. De verblijfskosten zijn per dag. We zorgen heel goed voor je dier, totdat jij je dier weer op komt halen. 

Heb je nog vragen? Wil je met ons overleggen? Neem dan contact met ons op.

  • Verblijfskosten hond* € 23-26
  • Verblijfskosten kat € 14
  • Vaccineren hond/kat € 50
  • Ontwormen/ontvlooien vanaf € 17,5
  • Chippen & registreren € 25
  • Administratiekosten € 15

*tarief afhankelijk van de grootte van de hond

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks ons nieuwsbrief. Afmelden voor ons nieuwsbrief kan op elk moment.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.