Konijn adopteren

Wil je graag een konijn adopteren? Wat leuk! Op deze pagina vind je een aantal dieren die op zoek zijn naar een nieuw thuis. Maak snel een afspraak voor een eerste date.

Deze konijnen kun je adopteren

Zo adopteer je DOA-konijnen

Dit zijn de stappen die je doorloopt, als je bij ons konijnen wilt adopteren. 

Het adopteren van konijnen gaat uitsluitend op afspraak. Als je geïnteresseerd bent in adoptie, vul dan een adoptieformulier in. De dierverzorgers nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Aan de hand van de informatie die jij hebt ingevuld op het formulier kijken we welke konijnen goed bij jou en je leefsituatie zouden passen. Dan maken we een afspraak. Het kan echter voorkomen dat we op dat moment helaas geen dier hebben dat bij je past. 

De kennismaking met de konijnen vindt plaats bij DOA. Heb je een konijn waarvoor je een maatje zoekt? Neem dan jouw eigen konijn mee.

Hoera! Je hebt een konijn of twee konijnen geadopteerd. Gefeliciteerd! We hopen dat jullie een lang en gelukkig leven samen tegemoet gaan.

Na de adoptie krijg je nog drie maanden nazorg van ons. Je kunt bij onze dierenarts terecht als je dier medische klachten heeft en je kunt gedurende die tijd ook altijd contact opnemen als je vragen hebt over het gedrag van je nieuwe huisgenootje(s).

Waarom een konijn adopteren?

Als je een DOA-konijn adopteert geef je hem of haar een tweede kans op een gelukkig leven. Dat is op zichzelf al goed nieuws. Maar er is meer:

Razan en Lucky_I0A3588-bewerkt (1)

Adoptietarieven

  • Konijn € 60
  • Koppelen konijn bij DOA (per dag) € 9-11

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks ons nieuwsbrief. Afmelden voor ons nieuwsbrief kan op elk moment.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.