Kat adopteren

Je wilt graag een kat adopteren, superleuk! Op deze pagina zie je een aantal van de poezenbeesten die op dit moment beschikbaar zijn voor adoptie. Maak je een afspraak?

Maak kennis met onze katten

Zo adopteer je een DOA-kat

Dit zijn de stappen die je doorloopt, als je bij ons een kat wilt adopteren. 

Het adopteren van een kat gaat uitsluitend op afspraak. Als je geïnteresseerd bent in adoptie, vul dan een adoptieformulier in. De dierverzorgers nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Adoptieformulier kat

Aan de hand van de informatie die jij hebt ingevuld op het formulier kijken de dierverzorgers welke katten goed bij jou en je leefsituatie zouden kunnen passen. Als die er zijn, dan maken we een afspraak. Het kan echter voorkomen dat we op dat moment helaas geen dier hebben dat bij je past. Dan is het beter op een later tijdstip nog eens contact met ons op te nemen.

De kennismaking met de katten vindt plaats bij DOA. Samen met de verzorger kijk je welke kat goed bij je past. Als je je match hebt gevonden, kun je de kat vaak meteen adopteren.

Hoera! Je hebt een DOA-kat geadopteerd. Gefeliciteerd! We hopen dat jullie heel gelukkig worden samen.

Na de adoptie krijg je nog drie maanden nazorg van ons. Je kunt bij onze dierenarts terecht als je dier medische klachten heeft en je kunt gedurende die tijd ook altijd contact opnemen als je vragen hebt over het gedrag van je nieuwe huisgenootje(s).

Adoptietarieven

  • Kitten tot 9 maanden € 175
  • Kat vanaf 9 maanden tot 12 jaar € 135
  • Kat 12 jaar en ouder € 95

Waarom een kat adopteren?

Als je een van onze katten adopteert geef je hem of haar een tweede kans op een gelukkig leven. Dat is op zichzelf al goed nieuws. Maar er is meer:

portret Anniek NvG - 20210901 - 199-7

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks ons nieuwsbrief. Afmelden voor ons nieuwsbrief kan op elk moment.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Neem contact met ons op

Heb je na het bezoek aan onze website nog vragen? Bekijk dan eerst onze veelgestelde vragen. Vind je daar niet het juiste antwoord, stel dan je vraag via het contactformulier.

Ons bezoek- en postadres

DOA
Ookmeerweg 271
1067 SP Amsterdam

Telefonische bereikbaarheid

Telefonisch zijn wij bereikbaar van:
maandag t/m zaterdag van 10:00 – 12:00 uur.
en van 14:00 – 16:00 uur.

020 - 740 22 22