Kattentrimsalon

Katten besteden veel aandacht aan de verzorging van hun vacht. Toch kunnen ze wat extra hulp vaak goed gebruiken. Onze trimsters behandelen je kat en haar vacht met liefde en geduld. Goed om te weten: we werken op een 100% katvriendelijke manier.

De kattentrimsalon: voor een gezonde, klitvrije vacht

Heb je hulp nodig bij het verzorgen van de vacht van je kat? Dan is een bezoekje aan onze kattentrimsalon in Amsterdam een goed idee. Wij helpen graag. We behandelen je kat met liefde en geduld, zodat de vachtbehandeling zo plezierig mogelijk verloopt.  

We overleggen altijd met jou wat de wensen zijn en wat je kat fijn vindt en wat niet. Ook houden we vanzelfsprekend rekening met medische problemen en passen zo nodig de behandeling daarop aan. In onze trimsalon word je kat altijd behandeld door een gediplomeerd trimster die katvriendelijk werkt. We nemen voor iedere behandeling ruim de tijd en lassen pauzes in als dat nodig is: het welzijn van jouw dier kat staat altijd voorop.   

Trimbehandelingen

Volledige trimbehandeling

Deze behandeling bestaat uit kammen, klitten en/of vilt verwijderen en scheren. We werken vachtbesparend, dit betekent dat bij vilt alleen de stukken vacht die beschadigd zijn, verwijderd zullen worden. Voor gezonde vachten is alleen kammen en borstelen voldoende. 

Onderhoudsbehandeling

Een onderhoudsbehandeling vindt plaats binnen drie maanden na de vorige trimbeurt bij onze trimsalon om de vachtkwaliteit op peil te houden. 

Sanitaire trim

De vacht rondom de geslachtsdelen en desgewenst een deel van de vacht bij de onderbuik/liezen worden ingekort. 

sia-en-marie-kattentrimsalon

Trimmen met een roesje

Als je kat vachtverzorging echt niet toelaat, kan je kat een roesje krijgen van de dierenarts van DOA. Op deze manier kan de trimbehandeling voor je kat zonder stress plaatsvinden. 

Prijzen kattentrimsalon

Onze prijzen zijn afhankelijk van vachttype en de hoeveelheid werk en kunnen dus van kat tot kat verschillen. We kunnen altijd vooraf een indicatie geven.

Een roesje geven heeft wel een vast tarief van €35.

Voormalige DOA-asielkatten krijgen een korting van 15% op een volledige trimbehandeling.

Njoli

Contact met de kattentrimsalon

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op.