Hondentrimsalon

Een regelmatig bezoek aan de trimsalon is voor bijna iedere hond een aanrader, ongeacht of je maatje een rashond, een kruising, een lang- of een kortharige hond is. Samen zorgen we voor een optimale vachtverzorging voor je hond.

Een fijne hondentrimsalon voor alle honden

Of je nu een kleine of grote hond hebt, een pup of een senior: onze hondentrimsalon in Amsterdam helpt je graag de vacht van je maatje optimaal te onderhouden. We bieden voor alle soorten vachten passende trimbehandelingen aan. Ook voor alleen wassen en drogen of nagels knippen kun je bij ons terecht.

We vinden het belangrijk dat het bezoek aan de trimsalon voor honden een prettige ervaring is. Iedere behandeling wordt daarom aangepast aan zijn of haar behoefte. We nemen de tijd en geven je viervoeter alle tijd om te acclimatiseren.  

We overleggen altijd met jou wat de wensen zijn en wat je hond fijn vindt en wat niet. Ook houden we vanzelfsprekend rekening met medische problemen. Je hond wordt altijd behandeld door een gediplomeerd trimster, die met geduld en aandacht je maatje in de watten legt. 

Behandelingen in de hondentrimsalon

Volledige trimbehandeling

Afhankelijk van vachttype en model bestaat het trimmen uit scheren of knippen. Lengte en model worden uiteraard in overleg bepaald. Een trimbehandeling is inclusief wassen/drogen en nagels knippen. 

Als je hond erg verhaart, worden de losse haren in de vacht verwijderd met de was/blaasmethode.

Trimbeurt tussendoor/sanitaire trim

De delen van de vacht rondom de geslachtsdelen en eventueel liezen worden geschoren of geknipt. Deze behandeling is inclusief wassen/drogen, kammen en nagels knippen.

Kleine behandelingen

Je kunt ook een afspraak maken voor alleen wassen en drogen of alleen nagels knippen.

Hond bij hondentrimsalon

Puppy wenbeurt

Jong geleerd, oud gedaan! Tijdens de puppy wenbeurt leer je je pup op een positieve en rustige manier wennen aan de trimsalon. Je pup went aan het op de trimtafel staan, de geluiden van de tondeuse en de schaar, borstelen en nagels knippen. Wassen en drogen is zeker ook mogelijk, al is dit voor sommige pups wel veel in één keer: vaak is hiervoor een tweede bezoek aan de salon nodig. 

Doe-het-zelf-advies voor trimmen thuis

Wil je graag leren over hoe je zelf het beste de vacht van je hond kunt verzorgen? Dat leren we je graag tijdens een doe-het-zelf afspraak in de trimsalon, waarbij je samen met de trimster je hond behandelt. 

Prijzen & contact hondentrimsalon

Onze prijzen zijn afhankelijk van vachttype, model van de vacht en grootte van de hond en kunnen dus van hond tot hond verschillen. We kunnen altijd vooraf een indicatie geven.

Nagels knippen heeft wel een vast tarief van € 10.

Wil je een afspraak maken of meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

trimbeurt hondentrimsalon amsterdam