Kattenpension

Jouw kat wordt in ons pension op z’n wenken bediend. Onze verzorgers zijn kattengekken met veel kennis en kunde die altijd het welzijn van jouw viervoeter op de eerste plaats hebben staan. We zorgen goed voor jouw lieveling in jouw afwezigheid. Je kunt zorgeloos op pad.

Een fijn kattenpension in Amsterdam

Als je op zoek bent naar een professioneel en diervriendelijk kattenpension in Amsterdam, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Je kat verblijft in een ruime kamer met een overdekte buitenruimte waar hij samen met andere logees losloopt. Er zijn volop mogelijkheden om te spelen, klauteren of te chillen op een beschut plekje. Katten zijn bij ons welkom vanaf een leeftijd van zes maanden. Als je je kater bij ons wilt onderbrengen, zorg je er dan voor dat hij is gecastreerd?

Katten die voor het eerst naar ons hotel komen, verblijven om te wennen altijd eerst even in een eigen hokje om te acclimatiseren. Daarna gaat het deurtje open en kunnen ze gaan en staan waar ze willen. 

Als je kat om wat voor reden dan ook niet in de groep gehuisvest kan worden, krijgt je viervoeter binnen een kattenkamer een extra groot hok – een eigen suite – met alles wat ze nodig heeft. De verzorgers zorgen ervoor dat je kat regelmatig exclusieve toegang krijgt tot het balkon, zodat ze zonder andere katten haar gang kan gaan. 

Zorg op maat

Onze pensiongasten krijgen premiumbrokjes te eten, aangevuld met natvoer en af en toe een snack. Mocht jouw lieveling iets anders willen of dieetvoer nodig hebben, dan kan dat uiteraard. Geef je dan wel voldoende voer mee voor de hele duur van het verblijf?

Onze dierenarts staat zeven dagen per week voor jouw viervoeter paraat. Het toedienen van medicatie, zoals pilletjes of druppels is voor onze verzorgers gesneden koek. Wel brengen we daarvoor een meerprijs in rekening. Mocht je kat wat intensievere zorg nodig hebben, dan kun je het beste even contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Diabeteskatten kunnen we helaas niet opnemen.

Oude bomen verplant je niet: dat geldt ook voor oude katten. Daarom adviseren we om voor bejaarde katten (15+) die niet gewend zijn aan pensionverblijf een kattenoppas aan huis in te schakelen. Dit om stressgerelateerde gezondheidsproblemen tijdens een pensionverblijf te voorkomen. 

Wil je het pension graag zien voordat je reserveert? Dat kan! Vul het contactformulier in voor een afspraak.

kat in kattenpension DOA

Vaccinaties en chip

Als je kat in ons kattenpension komt logeren, is het belangrijk dat zij goed is gevaccineerd én dat je het vaccinatiebewijs meeneemt als je je kat komt brengen. De volgende entingen moeten minimaal drie weken voor het eerste pensionverblijf gegeven zijn en mogen niet verlopen zijn:

Let op bij de vaccinaties bij kittens! Kittens ouder dan zes maanden kunnen opgenomen worden in pension. Het is belangrijk dat de laatste vaccinatie is gegeven na de leeftijd van vijf maanden en minimaal drie weken voor de eerste pensiondag.

Je kat moet ook gechipt zijn. Mocht je kat niet goed gevaccineerd zijn of wanneer je het vaccinatiebewijs bent vergeten, dan kunnen we hem of haar helaas alleen opnemen als er plaats is in een quarantainekennel. Hiervoor berekenen we het dubbele verblijfstarief.

Halen en brengen

Ons pension werkt met vaste haal- en brengtijden. Van deze tijden kan niet worden afgeweken.

Ook belangrijk: op zon- en feestdagen is het pension gesloten voor halen en brengen.

Katten in kattenpension Amsterdam

Prijzen kattenpension

De prijzen zijn per kat per nacht. Het quarantainetarief is het dubbele verblijfstarief.

In de pensionvoorwaarden vind je alle informatie over wijzigen van reserveringen en annuleren.

  • Verblijfstarief € 14,5
  • Toeslag hoogseizoen* € 2
  • Toeslag medicatie € 2
  • Borg bij verblijf <7 dagen € 100

*Hoogseizoen 2024: 1-8 jan, 16-26 feb, 26 april t/m 6 mei, 5 juli t/m 2 sept, 25 okt t/m 4 nov, 20 dec t/m 6 jan 2025.

Maak nu een reservering

Ons kattenpension is meestal heel snel volgeboekt. Wacht daarom niet te lang met reserveren.  

Je kunt maximaal tot een half jaar vooruit boeken. Dat betekent dat je bijvoorbeeld in januari boekingen kunt doen tot en met juli. En in juni kun je boekingen doen tot en met december.

Let op: een boeking kan niet beginnen of eindigen op een zon- of feestdag. Op die dagen is het pension gesloten.

Let op: Wanneer je het reserveringsformulier hebt ingestuurd,  is de boeking- op voorwaarde dat er plek is – direct definitief.

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks ons nieuwsbrief. Afmelden voor ons nieuwsbrief kan op elk moment.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.