Kattenpension

Jouw kat wordt in ons pension op haar wenken bediend. Onze verzorgers zijn kattengekken met veel kennis en kunde die altijd het welzijn van jouw viervoeter op de eerste plaats hebben staan. We zorgen goed voor jouw lieveling in jouw afwezigheid. Je kunt zorgeloos op pad.

Het kattenpension is volgeboekt van 1 juni tot en met eind augustus 2023.

Een fijn verblijf

Je kat verblijft in een ruime kamer met een overdekte buitenruimte waar hij samen met andere logees losloopt. Er zijn volop mogelijkheden om te spelen, klauteren of te chillen op een beschut plekje. Katten zijn bij ons welkom vanaf een leeftijd van zes maanden. Als je je kater bij ons wilt onderbrengen, zorg je er dan voor dat hij is gecastreerd?

Katten die voor het eerst naar het pension komen, verblijven om te wennen altijd eerst even in een eigen hokje om te acclimatiseren. Daarna gaat het deurtje open en kunnen ze gaan en staan waar ze willen. 

Als je kat om wat voor reden dan ook niet in de groep gehuisvest kan worden, krijgt je viervoeter binnen een kattenkamer een extra groot hok – een eigen suite – met alles wat ze nodig heeft. De verzorgers zorgen ervoor dat je kat regelmatig exclusieve toegang krijgt tot het balkon, zodat ze zonder andere katten haar gang kan gaan. 

Zorg op maat

Onze pensiongasten krijgen premiumbrokjes te eten, aangevuld met natvoer en af en toe een snack. Mocht jouw lieveling iets anders willen of dieetvoer nodig hebben, dan kan dat uiteraard. Geef je dan wel voldoende voer mee voor de hele duur van het verblijf?

Mocht het nodig zijn, dan staat onze dierenarts zeven dagen per week voor je viervoeter paraat. Het toedienen van medicatie, zoals pilletjes of druppels, is voor onze verzorgers geen probleem. Wel brengen we daarvoor een meerprijs in rekening. Mocht je kat wat intensievere zorg nodig hebben, dan kun je het beste even contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Diabeteskatten kunnen we helaas niet opnemen.

Oude bomen verplant je niet: dat geldt ook voor oude katten. Daarom adviseren we om voor bejaarde katten (15+) die niet gewend zijn aan pensionverblijf een kattenoppas aan huis in te schakelen. Dit om stressgerelateerde gezondheidsproblemen tijdens een pensionverblijf te voorkomen. 

Wil je het pension graag zien voordat je reserveert? Dat kan! Vul het contactformulier in voor een afspraak.

Vaccinaties en chip

Als je kat bij ons komt logeren, is het belangrijk dat zij goed is gevaccineerd én dat je het vaccinatiebewijs meeneemt als je je kat komt brengen. De volgende entingen moeten minimaal drie weken voor het eerste pensionverblijf gegeven zijn en mogen niet verlopen zijn:

Let op bij de vaccinaties bij kittens! Kittens ouder dan zes maanden kunnen opgenomen worden in pension. Het is belangrijk dat de laatste vaccinatie is gegeven na de leeftijd van vijf maanden en minimaal drie weken voor de eerste pensiondag.

Je kat moet ook gechipt zijn. Mocht je kat niet goed gevaccineerd zijn of wanneer je het vaccinatiebewijs bent vergeten, dan kunnen we hem of haar helaas alleen opnemen als er plaats is in een quarantainekennel. Hiervoor berekenen we het dubbele verblijfstarief.

Halen en brengen

Ons pension werkt met vaste haal- en brengtijden. Van deze tijden kan niet worden afgeweken.

Ook belangrijk: op zon- en feestdagen is het pension gesloten voor halen en brengen.

2 katten op een krabton

Prijzen

De prijzen zijn per kat per dag. Het quarantainetarief is het dubbele verblijfstarief.

In de pensionvoorwaarden vind je alle informatie over wijzigen van reserveringen en annuleren.

  • Verblijfstarief € 14
  • Toeslag hoogseizoen € 2
  • Toeslag medicatie € 2
  • Borg bij verblijf <7 dagen € 100

Hoogseizoen 2023: 26 april-8 mei, 7 juli-4 sept, 20-30 okt, 22-31 dec.

Maak nu een reservering

Het kattenpension is volgeboekt van 1 juni tot en met eind augustus 2023.

Ons pension is meestal heel snel volgeboekt. Wacht daarom niet te lang met reserveren. Je kunt tot zes maanden vooruit boeken. Dus vanaf 1 juli kun je reserveren voor de kerstperiode, en vanaf december kun je weer reserveren voor de meivakantie.

Let op: een boeking kan niet beginnen of eindigen op een zon- of feestdag. Op die dagen is het pension gesloten.

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks ons nieuwsbrief. Afmelden voor ons nieuwsbrief kan op elk moment.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.