Hondenpension

Je kunt weg zonder zorgen: je hond heeft het zeker helemaal naar zijn zin in ons pension. Onze ervaren verzorgers zorgen met liefde en aandacht voor je maatje. Je hond kan lekker uitwaaien op onze speelvelden en heeft een comfortabel verblijf met een zachte mand. We kijken goed naar wat je hond nodig heeft en zorgen dat het hem aan niks ontbreekt.

Het hondenpension is volgeboekt tot eind augustus 2023.

Een fijn verblijf

Je hond verblijft bij ons in zijn eigen kennel, met een binnenverblijf en een overdekt buitenverblijf dat altijd toegankelijk is. Je hoeft je hond niets mee te geven; mandjes, dekentjes, speelgoed – we hebben alles in huis om het je maatje naar zijn zin te maken. Honden zijn bij ons welkom vanaf een leeftijd van zes maanden.

Iedere hond kan iedere dag een keer minimaal een uur op een van de speelvelden samen met andere honden rennen en spelen. We zorgen er natuurlijk voor dat de honden op de speelvelden qua grootte en temperament goed bij elkaar passen. Als je hond liever alleen uitwaait, dan kan dat op een privéspeelveld. Hiervoor berekenen we een meerprijs. Daarnaast nemen onze ervaren vrijwilligers de pensiongasten mee op gezellige een-op-een-wandelingen in de buurt van DOA. Afhankelijk van de bezetting is dit een keer per dag. 

Zorg op maat

Alle honden krijgen twee keer per dag brokjes van het merk Prins en natuurlijk ook geregeld een lekkere snack. Mocht jouw viervoeter iets anders willen of dieetvoer nodig hebben, dan kan dat uiteraard. Geef je dan wel voldoende voer mee voor de hele duur van het verblijf?

Mocht het nodig zijn, dan staat onze dierenarts zeven dagen per week voor je hond paraat. Het toedienen van medicatie, zoals pilletjes of druppels, is voor onze verzorgers geen probleem. Wel brengen we daarvoor een meerprijs in rekening. Mocht je hond wat intensievere zorg nodig hebben, dan kun je het beste even contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Wil je het pension graag zien voordat je reserveert? Dat kan! Vul het contactformulier in voor een afspraak.

Vaccinaties en chip

Als je hond bij ons komt logeren, is het belangrijk dat hij goed is gevaccineerd én dat je het vaccinatiebewijs meeneemt als je je hond komt brengen. De volgende entingen moeten minimaal drie weken voor het eerste pensionverblijf gegeven zijn en mogen niet verlopen zijn:

Je hond moet ook gechipt zijn. Mocht je hond niet goed gevaccineerd zijn of wanneer je het vaccinatiebewijs bent vergeten, dan kunnen we je hond helaas alleen opnemen als er plaats is in een quarantainekennel. Hiervoor berekenen we het dubbele pensiontarief.

Halen en brengen

Ons pension werkt met vaste haal- en brengtijden. Van deze tijden kan niet worden afgeweken.

Ook belangrijk: op zon- en feestdagen is het pension gesloten voor halen en brengen.

Prijzen

De prijzen zijn per hond per nacht. Het quarantainetarief is het dubbele verblijfstarief. 

In de pensionvoorwaarden vind je alle informatie over wijzigen van reserveringen en annuleren.

  • Verblijfstarief hond <15kg € 23
  • Verblijfstarief hond >15 kg € 26
  • Borg bij verblijf <7 dagen € 100
  • Toeslag hoogseizoen € 2
  • Toeslag medicatie € 2
  • Toeslag privéspeelveld € 5

Hoogseizoen 2023: 26 april-8 mei, 7 juli-4 sept, 20-30 okt, 22-31 dec.

Maak nu een reservering

Het hondenpension is volgeboekt tot eind augustus 2023.

Ons pension is meestal heel snel volgeboekt. Wacht daarom niet te lang met reserveren. Je kunt tot zes maanden vooruit boeken. Dus vanaf 1 juli kun je reserveren voor de kerstperiode, en vanaf december kun je weer reserveren voor de meivakantie.

Let op: een boeking kan niet beginnen of eindigen op een zon- of feestdag. Op die dagen is het pension gesloten.

Blijf op de hoogte

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks ons nieuwsbrief. Afmelden voor ons nieuwsbrief kan op elk moment.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.