Missie = geslaagd!

Het was een mooie dierendag voor asieldieren 💚

Bedankt!

Dit jaar voor dierendag, vroegen onze dieren zelf om aandacht. Zodat zij niet vergeten zouden worden. Gelukkig is daar heel ruimhartig op gereageerd. We hebben er samen een super mooie ASIELdierendag van gemaakt! Dus namens onze dieren: hartelijk dank voor jouw donatie en een onvergetelijke dierendag!  

We hebben niet alleen veel giften maar ook veel aandacht weten te krijgen voor onze dieren en het asiel. We willen graag Diersuper Jumper, Medisch Centrum voor Dieren in Amsterdam, Welkoop Wormerveer, Woeffer.dog en Het Faire Oosten bedanken voor hun steun. En ook de Gemeente Amsterdam en Linda online voor de goede artikelen over dieren. Deze zijn hieronder te lezen.  

Mooi artikel op de website van de gemeente Amsterdam

De gemeente Amsterdam was benieuwd naar waar de dieren in het asiel vandaan komen, wat wij voor hen doen en hoe we ze aan een nieuw baasje helpen. Dierenverzorgers Noor en Esther konden dat goed vertellen! 

Portretten van onze dieren bij LINDA

Met dierendag heeft LINDA online een aantal van onze dieren in het zonnetje gezet. Dieren die bij ons een beter leven hebben gevonden, maar nog steeds een fijn huisje zoeken.