Zictoria

kruising Podenco, 28 Apr 2021

Over mij

Yessssssssssss, Zictoria hier!! Eindelijk is het zo ver. Zit u er helemaal klaar voor! Geen zorgen ik zorg ervoor dat door dit profiel heen racet!! 😉 Mijn vorige baasje zorgde niet zo goed voor mij en mijn Familie. Hierdoor ben ik nu bij DOA op zoek naar een nieuw lief baasje. Gelukkig zijn er geen gekke dingen gebeurd hoor en vind ik alle mensen nog superleuk en ga graag met iedereen mee om te wandelen. Ow had ik al verteld dat ik heeeeeeeeeeeeeeel erg van wandelen hou!! Dat zult u natuurlijk ook niks verbazen aangezien ik een windhond ben ow en ik vind het leuk om met andere honden te spelen niet alle honden hoor als ze te lang naar mij kijken en niet gelijk willen spelen dan ga ik heel hard blaffen ze moeten natuurlijk wel gelijk met mij gaan rennen anders is er niks aan man lekker overal doorheen rennen en bezig zijn heb er nu alweer zin in. In huis ben ik wel echt oh sorry!! Ik vind het soms een beetje moeilijk om even de rust te nemen. Maar ik ga uiteraard super mijn best doen in de rest van mijn profiel. En mocht ik toch te snel gaan dan kunt u altijd even van het scherm afkijken onthoudt u gewoon waar u was met lezen toch! 🙂

Soort baasje

Nou ja ik heb denk ik al super veel verteld. Maar waar ik echt naar op zoek ben is een nieuw baasje die ervaring heeft met mijn soort. Of die zich heel erg wilt in lezen en begrijpt wat ik nodig heb. Verder ben ik niet zo moeilijk hoor. Ben vooral op zoek naar een baasje wat alle tijd en aandacht voor mij heeft. En die lekker veel met mij wil trainen en wandelen natuurlijk. Ik ben toe voor de volgende stap!! Ik hoop uw gauw te ontmoeten. Wie weet tot snel.

Zictoria's paspoort

  • Ras kruising Podenco
  • Geboortedatum 28 april, 2021
  • Geslacht vrouwelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd Ja
  • Schofthoogte (cm) 60
  • Adoptiekosten € 225,00
  • Diernummer 55057

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Ja, maar niet met iedere hond
Ik heb altijd met een andere hond samengewoond of tenminste ze weten niet hoe lang wij samen hebben gewoond, maar ik kwam met mijn huisgenootje samen hier bij DOA..De meeste honden vind ik heel gezellig en wil ik graag even mee socializen. Vooral buiten om lekker mee te spelen. Maar dan moeten we wel echt een klik hebben. Hierdoor wordt het misschien iets lastiger om echt een huisgenootje te vinden. Maar zeg nooit, nooit toch?! Mocht u nu al een hond thuis hebben en mij de perfecte match vinden neem dan contact op met mijn verzorgsters. Dan kunnen jullie samen overleggen of we ook echt een match samen zijn.
Tja, dit kan wel een ding zijn hoor. Hier in mijn pleeghuisje zijn er geen katten. En in de buurt valt het eigenlijk ook wel mee. We komen ze in ieder geval niet zo vaak tegen. Als ik eerlijk ben, ben ik wel het type hond die het leuk vindt om ergens achteraan te gaan. Vooral als ze ook wegrennen. Ik ben natuurlijk een echte jager en een hardloper. Als ik eenmaal op gang ben dan ben ik niet meer bij te houden. En waarschijnlijk al heel snel zo ver dat ik je ook niet meer kan horen. Wow hoe lekker zal dat voelen om helemaal je benen te kunnen strekken en de wind in je haren en langs je oren. HEEEEEEEEEEEERLIJK. Man, heb daar nu al zin in. Maar snap dat dit misschien niet helemaal gewenst is als je in een drukke buurt woont waar allemaal fietsers en auto’s zijn. Oh weer even terug naar de katten. Ik ben het eens met mijn verzorgster dat dit misschien geen match is. Hierdoor zoek ik het liefst een huisje zonder katten. Voor iedereen net even iets leukers.
Alleen grotere kinderen
Hmm dit vind ik lastig. Ik ben ze namelijk nog niet echt tegengekomen. Ik zit nu tijdelijk gezellig bij iemand in de pleeg en die heeft ook geen kinderen. Als er visite komt ben ik wel altijd super enthousiast en begroet ze altijd met veel energie. Ze denken dat ik zo ook wel zou doen bij kinderen als die op visite komen. Maar dat is helaas nog niet voorgekomen. Natuurlijk zie ik ze wel eens tijdens het wandelen. Maar dan hebben we niet echt contact. Ik doe dan niet echt raar hoor. Maar meestal lopen we gewoon lekker door en de kinderen zijn dan ook vaak met elkaar bezig. Hierdoor weten we niet echt of ik het leuk zou vinden om bij kinderen in huis te wonen. Hele kleine kinderen is misschien niet zo heel leuk. Ik ben veel te bang dat ik per ongeluk op ze sta of ze omverlopen. Mocht u oudere kinderen hebben vanaf een jaar of tien. Dan kunnen we hier altijd kijken of we elkaar leuk vinden. Ben ook best groot hoor! Snap ook wel dat dat voor kleinere kinderen heel indrukwekkend is.
Leren / opbouwen
Bij mijn pleeghuisje is er eigenlijk nu altijd iemand thuis. Hierdoor hoef ik voor nu niet echt alleen thuis te zijn. Ze merken wel dat ik het heel spannend vindt als ze even weg willen. We zijn het nu aan het oefenen maar we zijn nog echt aan het beginnen hoor. Dat wil ik met mijn nieuwe baasje wel weer als ik helemaal gewend ben aan de omgeving en mijn nieuwe baasje opnieuw mee beginnen. Als het voor mij een beetje te snel gaat dan kan ik ook gaan piepen en blaffen. Ik zou het daarom wel heel fijn vinden als mijn nieuwe baasje daar ook de tijd voor heeft.
Het liefst ben ik op zoek naar een heel groot terrein met een leuk lief huisje erop waar ik heeeeeeeeeeeel lang en ver kan rennen. Elke dag lekker mijn benen strekken. Ow en waar het natuurlijk soort van een beetje omheind is zodat ik niet per ongeluk de weg over ren. Dat zou toch supermooi zijn. In Nederland heb je dat niet echt. Jeetje dat is wel echt super jammer. Maar je kunt altijd dromen toch., Mocht u zo’n plek hebben dan pas ik daar perfect bij! Maar als de kans klein is dan moet ik mijn eisen natuurlijk een beetje bijschaven. Even denken. Nu lijkt het misschien alsof ik heel moeilijk ben maar dat is eigenlijk niet zo hoor. Dat is mijn droom huisje. Ik denk dat iedereen daar zou willen wonen! Mijn verzorgster in ieder geval wel hoor. Maar een huis met tuin in een omgeving waar we lekker kunnen wandelen zou ook helemaal top zijn. Ik ben geen stadse dame. Te druk en te krap voor mij. Maar een buitenwijk of een leuk dorp naast een mooi bos of in de buurt van het strand zou echt helemaal geweldig zijn.
Ja, selectief
Ik vind het heel leuk om met andere honden te spelen maar geef in het begin ook wel hele gemixte signalen af. Soms wil ik het toch ook eigenlijk niet. Of dan weet ik nog niet zo goed of ik het nou wel of niet wil. Snapt u het een beetje. Ik ook niet altijd hoor. Maar voor mij is het heel belangrijk hoe de andere hond ook is. En of we überhaupt een leuke match kunnen zijn. Voor mijn nieuwe baasjes is het denk ik heel fijn als we in het begin aan elkaar wennen en dan nog even geen contact hebben met andere honden. Zo kunt u mij ook leren kennen en zien wanneer ik iets wel of niet leuk vindt. Voordat het een heel raar en naar ding wordt. Het beste is denk ik om ervanuit te gaan dat iets niet zal gaan. Dan kan het alleen maar meevallen.
Dat getrek hoeft voor mij niet hoor. We komen er toch wel. Daar heb ik alle vertrouwen in. Ik kan natuurlijk wel trekken als ik iets zie of ruik waar ik graag naar toe wil. Maar verder loop ik netjes met je mee.
Voor nu is het nog een nee hoor. Ik moet natuurlijk eerst aan mijn nieuwe baasjes en de omgeving wennen. Dan zou het heel goed zijn als we naar school gaan. Ik ben echt toe aan nieuwe dingen leren. En dat we dan samen een woord afspreken wat betekend dat ik terug zou moeten komen. Ow en aangezien ik wel echt een jachthond ben is het misschien verstandig om mij niet zomaar in een bos of duin los te laten. U heeft dan best kans dat ik achter een konijn aan ga. En dan moet ik eerlijk zijn maar dan gaan mijn oren wel een klein beetje dicht en hoor ik u niet meer hoor. Hihihi ze zijn natuurlijk niet echt dicht maar de knop gaat dan om en verstand op nul. Gaan met die banaan is het motto dan. Hierdoor ben ik niet heel makkelijk met overal zomaar loslopen. Vooral ook omdat ik met andere honden ook niet precies weet wat ik er nou persé mee moet doen.

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!