Vasy

Kruising, 6 Mar 2021

Over mij

Hey hallo mijn naam is Vasy! Dit ontzettend grappige portret is opzoek naar zijn goudenmandje. Ik ben bij DOA gekomen omdat ik te sterk was voor mijn vorige eigenaar, heel verdrietig want ik had het daar goed voor elkaar hoor! Maar gelukkig gaan ze me bij DOA helpen aan een nieuw perfect huisje. Ik ben een ontzettend grappig hondje. Ik lijk wel een herder alleen dan een kleinere versie hihi. In het begin moest ik hier wel een beetje wennen hoor want ik was naar alles en iedereen aan het brommen. Tot ik door had dat iedereen hier lekkere koekjes had en dat we buiten lekker gingen wandelen.

Toen was ik snel om en vond ik iedereen leuk. Nou moet ik wel zeggen dat ik mijn verzorgers de aller leukste vind. Als ik je leuk vind spring ik graag tegen je op voor aandacht.

Soort baasje

Ik zoek een gezellig huishouden, met mensen die lekker met mij aan de slag gaan. Mensen die lekker gaan wandelen en spelen. Ik ben gek op ballen gooien en kom ze ook weer terugbrengen.

Vasy's paspoort

  • Ras Kruising
  • Geboortedatum 6 maart, 2021
  • Geslacht mannelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd niet gecasteerd
  • Schofthoogte (cm) 40
  • Adoptiekosten onbekend
  • Diernummer 54618

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Nee Ik ben best een beetje jaloers en wil graag mijn baasjes beschermen. Daarom wil ik niet bij andere dieren wonen. Ik wil graag alle aandacht voor mijzelf. Dat is best logisch toch?
Nee Ik jaag achter katten en vogels aan. Daar kan ik dus niet bij geplaatst worden!
Alleen grotere kinderen Volgens mijn vorige baasje ben ik heel vriendelijk naar kinderen. Ik ben en blijf natuurlijk wel een hond, dus er zal altijd opgelet moeten worden. Kinderen vanaf een jaar of 10 lijkt me wel gezellig. Mijn verzorgers hebben deze leeftijd bedacht omdat ik best wel jaloers kan zijn!
Leren / opbouwen Bij mijn oude baasje kon ik best een paar uurtjes alleen zijn. Ik ben verder geen sloper, dus dat scheelt. In mijn nieuwe huisje zullen we dit wel moeten opbouwen wanneer ik helemaal gewend ben!
Ik ben niet zo moeilijk, dus ik heb niet super veel eisen. Een huis met een tuintje zou ik wel heel lekker vinden.
Ja Andere honden vind ik best wel heel gezellig! Zolang ik maar niet de aandacht hoef te delen. Buiten op straat wil ik best wel kennismaken met andere honden. Een rustige introductie zou ik wel heel fijn vinden.
Ik kan best wel trekken. Dat is dus iets waar we nog even aan moeten werken.
Nee Bij mijn oude baasje kon ik niet los omdat ik niet luisterde. In een omheind gebied kon het wel. Verder wil ik ook best wel eens achter andere katten of vogels jagen. Dat is dus altijd een risico wanneer ik los loop.

Fysieke aandachtspunten

Toen ik binnenkwam had ik bulten aan de rechterkant van mijn flank, maar dat zijn vetbulten. Als ik afgevallen ben, worden die hopelijk ook minder.

Aandachtspunten gedrag

Ik ben geen bench gewend. In het begin moest ik daar wel in de bench, maar toen ging ik blaffen. Als mijn nieuwe baasje een bench heeft, dan zullen we dit even moeten trainen op een positieve manier.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!