Tyson

Staffordshire Bull Terrier, 26 Nov 2014

Over mij

Hey Tyson hier!Ik ben een superknappe kerel, al een beetje op leeftijd maar nog steeds zo sterk als een beer. Er is afstand van mij gedaan omdat mijn eigenaren geen tijd meer voor mij hadden vanwege hun werk. Ik ben ontzettend lief voor mijn baasje en slim ben ik ook nog!

Soort baasje

Ik ben opzoek naar een baasje die sterk in zijn schoenen staat en weet wat mijn ras inhoudt. Woon je een beetje op een rustig plekkie? Dan ben ik je man. Ik zoek een baasje die lekker met mij aan de slag wil gaan en nog lekker met mij wil gaan trainen. Ik wil graag wat voor je doen en ben ook echt een slimme jongen! Als wij een goede match zijn, dan zal ik altijd mijn best voor je doen!

Tyson's paspoort

  • Ras Staffordshire Bull Terrier
  • Geboortedatum 26 november, 2014
  • Geslacht mannelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd gecasteerd
  • Schofthoogte (cm) 60
  • Adoptiekosten onbekend

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Nee Andere honden vind ik niet leuk en dit laat ik hier ook merken. Ik kan erg trekken aan de lijn en fixeren. Gelukkig ben ik wel af te leiden tot op zekere afstand. Het is dus belangrijk dat je je beseft dat ik niet bij andere honden in de buurt kan komen.
Nee Katten haaaat ik. Ik vlieg achter ze aan, je kan mijn naam roepen maar dit helpt niet. Ik blijf er naar toe willen gaan. Hierdoor plaatsen ze mij net bij katten en het liefst in een katvrije omgeving.
Alleen grotere kinderen Ik ben ontzettend lief alleen ook ontzettend lomp helaas. Hierdoor kan ik tegen kindjes opspringen of ze om duwen. Hierom plaatsen ze mij niet bij kleine kinderen. Kinderen vanaf een jaar of 12 zou ik wel gezellig vinden, maar ze kunnen mij zeker niet uitlaten! Daar ben ik veel te sterk voor.
Leren / opbouwen Het is niet bekend of ik alleen thuis kan blijven. Dit moeten we samen op gaan bouwen wanneer ik gewend ben aan mijn nieuwe huisje.
Het liefst woon ik zo rustig mogelijk. Een hond- en katrijke omgeving is niet aan mij besteed.
Nee Over het algemeen vind ik andere honden niet leuk, maar het kan zijn dat ik in de toekomst wel een speelmaatje kan vinden. Hier kan je alleen niet vanuit gaan. Beter is om mij niet echt bij andere honden te laten.
Ik kan heel erg netjes lopen maar als ik ergens heen wil om te snuffelen kan ik wel trekken aan de lijn.
Nee Ze raadde sterk af om mij los te laten lopen. Dit ivm mijn problemen met andere honden en katten. In een omheinde ruimte waar ik de enigste hond ben kan het wel.

Fysieke aandachtspunten

Omdat ik een beetje afwijkend loop zijn er rontgenfoto’s van mij gemaakt. Op deze foto is te zien dat ik beginnende Spondylose heb en wat artrose in een van mijn knieen. Ze hebben hier een pijnstillertest gedaan maar hier kwam niet uit dat ik er veel last van heb.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!