Trojka

Rottweiler, 18 Dec 2020

Over mij

Hallo, Ik moet zeggen dat ik dit wel even heel spannend vindt hoor. Zo mijzelf voorstellen. Maar mijn verzorgster zegt dat ik zo misschien wel heel snel een lief nieuw baasje krijg. Helaas ben ik met heel veel andere honden weggehaald bij onze eigenaar. Hij gebruikte ons alleen maar om puppy’s te krijgen en te verkopen. Dit was best wel heftig hoor. Er werd nooit iets met ons gedaan en hierdoor vindt ik heel veel dingen super spannend. Ik heb altijd in een soort van schuur gewoond en hierdoor ben ik niet zo veel gewend. Bijvoorbeeld aan de riem mee wandelen dat kan ik nog niet. kleine stukjes zijn we nu aan het oefenen. En langzaam komen we elke keer een stukje verder. Maar ik voel me daar mog niet heel zeker in hoor!! Blijf het heel erg spannend vinden. Allemaal nieuwe dingen tegenkomen. Dat is toch elke keer een beetje schrikken. U kunt zich natuurlijk wel voorstellen dat alles buiten dan natuurlijk super eng is. En dat dat echt tijd en training nodig heeft om mij daar mee te helpen. Hier ben ik wel echt een knuffelkont! Heb even de tijd nodig om aan nieuwe mensen te wennen, en hier kan ik in mijn kenneltje ook wel even blaffen naar vreemde. Maar als je iets lekkers mee neemt dan ben ik eigenlijk wel zo om. Ik houuuuuuuuuu ook echt van knuffelen.

Soort baasje

Jeetje ja nou ik ben wel op zoek naar iemand die er van te voren goed over nagedacht heeft. Want ik ben dan wel een soort van project. Ik zoek iemand die een huis heeft met tuin! Dit is wel heel belangrijk want dat maakt het allemaal net even ietsje makkelijker. Vooral voor het wennen en het zindelijk maken. Ook wil ik graag bij een ander lief sociaal hondje wonene. Zo kan ik stiekem afkijken wat wel gewenst gedrag is. ENNNNNN natuurlijk mensen die graag alle tijd en aandacht voor mij hebben en die genoeg kunnen knuffelen!! Heb je nog vragen of is er iets niet helemaal duidelijk!! Dan staan mijn verzorgers voor jullie klaar. :) Wie weet tot snel.

Trojka's paspoort

  • Ras Rottweiler
  • Geboortedatum 18 december, 2020
  • Geslacht vrouwelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd gecasteerd
  • Schofthoogte (cm) 50
  • Adoptiekosten onbekend
  • Diernummer 52478

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Ja Ik heb altijd met andere honden samen gewoond. Tenminste dat was niet onze eigen keus hoor. Met zijn alle in een super kleine ruimte was niet altijd even leuk! Maar hierdoor ben ik voor een knappe Rottweiler wel heel sociaal :) Uiteraard is het wel heel fijn als we eerst even kijken of we saampjes een match zijn voordat we gelijk helemaal samen moeten wonen. Omdat ik een dus een onzeker meisje ben, zou ik het heel fijn vinden om samen te wonen bij een andere hond. Dan kan ik voorbeeld nemen van een stabiele hond. Samen wonen met een andere hond heeft wel mijn voorkeur!
Onbekend Ik vindt het echt nog heel spannend om naar nieuwe plekken te gaan. Hierdoor laat ik vaak niet zien wat ik er nou echt van vindt. Dat is natuurlijk niet altijd even handig!! Maar ik weet niet, nieuwe dingen daar heb ik altijd even de tijd voor nodig. Misschien als de kat honden gewend is dat we het wel kunnen proberen. Maar dit moeten we dan eerst even samen met de verzorgers bespreken. Dan zouden we daar even een mooi plan voor kunnen maken.
Geen kinderen Het is niet zo dat ik een hekel heb aan kinderen hoor! Maar ik heb eigenlijk nog nooit een kindje gezien. Ze hebben hier natuurlijk wel even gekeken wat ik van kinderen vind. Maar niet met een echt kind hoor!!! Dat zou natuurlijk niet zo heel verantwoordelijk zijn. Nu denk je natuurlijk maar een pop dat is toch helemaal niet echt. Dat klopt zeker maar in het begin dacht ik toch echt dat het een kindje was. En dat vond ik wel echt heeel spannend. Ze vinden het hier omdat ik niet zo heel veel gewend ben en toch wel erg verlegen ben het verstandig om mij niet bij kinderen te plaatsen. Mocht je daar nu nog extra vragen over hebben of even willen overleggen dan staan mijn verzorgers uiteraard tot u beschikking :)
Leren / opbouwen Dit is natuurlijk wel een ding. Ik ben nog nooit in een huis geweest en heb altijd met heel veel andere honden samengewoond. Hierdoor ben ik natuurlijk nooit echt alleen. Dit is wel een dingetje wat we langzaam moeten aanleren en opbouwen.
Ik ben echt geen held en als ik hier al bijna een beetje in mijn broek plas voor een fietser dan is midden in een stad wonen toch wel een beetje verschrikkelijk voor mij. Ik kom van het platteland en zie mijzelf ook veel beter op een leuk klein erfje of tuin rond lopen. Ik ben wel echt een hond voor in huis hoor!! Want ik hou van knuffels. Maar wel graag ergens waar er niet veel drukte is.
Ja, selectief Ze vinden dit toch wel een beetje lastig!! Ik laat nu natuurlijk niet het achterste van mijn tong zien. Voor nu ben ik heel sociaal naar andere honden. Als ik ze niet leuk vindt of ze zijn te druk dan negeer ik ze gewoon. Super makkelijk toch! Maar voor mijn nieuwe baasjes blijft het uiteraard wel bekijken per hond of we een leuke match kunnen zijn.
Lijkt wel alsof ik een kleine pup ben he!! Maar ik ben al een volwassen dame. Gelukkig wordt er ook altijd gezegd dat je nooit te oud bent om te leren. Dus dit gaat zeker goed komen. Het heeft wel even wat tijd en aandacht nodig hoor. Maar samen kunnen we dat aan!
Onbekend Jeetje nooit echt buiten geweest en dan ook nog loslopen. Spannend hoor. Ik denk dat jullie misschien zelf ook wel verwachten dat dat echt iets is voor op langere termijn. Het liefst bouw ik eerst een band op met mijn nieuwe baasjes. Dan moeten we natuurlijk ook nog buiten wandelen. Dat is voor mij al heel spannend. Het kan soms wel makkelijker zijn als ik bijvoorbeeld in de tuin zou mogen plassen en poepen. Dan kunnen we buiten rustig aan kleine stapjes nemen. En zo elke keer een klein stukje verder als ik daar aan toe ben. Loslopen is echt toekomst denken. Wie weet gaat dat ooit lukken maar voor nu moet dat nog geen doel zijn. laten we eerst samen leren om mij opmijn gemak te voelen alswe gewoon gaan wandelen.

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!