Storm

Kruising Collie, 20 Jun 2023

Over mij

Kleine druktemaker zoekt fijn huisje! Mijn moeder komt uit de broodfok, waar ze alleen maar werd gebruikt om pups te krijgen. Gelukkig is ze dit keer niet daar bevallen, maar hier liefdevol bij DOA. Ik ben een klein druktemakertje en ben gek op nieuwe dingen leren. Welk ras ik precies ben, dat is nog de vraag. Ze hebben bij DOA een test afgenomen om dat uit te zoeken. Als die binnen is weten we welke rassen er in mij zitten en hoe mijn baas mij het beste kan begeleiden.

Soort baasje

Ik zoek een baasje die duidelijk begrijpt dat ik wat meer begeleiding nodig heb in mijn proces tot fijne huishond! Soms accepteer ik de correctie van een andere hond niet. Overigens ben ik hier niet alleen in hoor. Mijn broers hebben dit ook. Daarom hebben onze verzorgers wat eisen gesteld aan ons nieuwe huis. Mijn moeder was gewoon ook niet de beste in opvoeden dus we moesten het voornamelijk zelf uitzoeken. Het kan ook zijn dat ons ras er wat mee te maken heeft, maar dat moet de DNA test uitwijden!

Storm's paspoort

  • Ras Kruising Collie
  • Geboortedatum 20 juni, 2023
  • Geslacht mannelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd niet gecasteerd
  • Schofthoogte (cm) 50
  • Adoptiekosten onbekend
  • Diernummer 53803

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Nee Ik woon het liefst samen met mijn baasje. Liever niet met andere huisdieren, want delen kan ik niet zo goed. Mijn moeder was namelijk niet de beste in opvoeden. Ik kan soms een beetje mopperen en als een andere hond mij dan corrigeert, dan pik ik dit niet altijd. Daarom is het beter dat ik zonder andere huisdieren kom te wonen. Ik vind mensen namelijk echt suuuper gezellig!
Nee Die gekke kattenwezens, daar woon ik liever niet bij. Ik wil namelijk alle aandacht van mijn baasje voor mijzelf houden!
Alleen grotere kinderen Kinderen ken ik niet en daar kan ik best wel aan wennen, maar dan liever wel wat grotere kinderen vanaf een jaar of 15. Ik heb veel aandacht en begeleiding nodig en bij grotere kinderen is dat toch even makkelijker uit te leggen!
Leren / opbouwen Ik kom natuurlijk net bij mijn broers en zussen vandaan. Alles is dus nieuw en spannend. Wanneer ik gewend ben in mijn nieuwe huis en de zindelijkheidstrainingen gaan goed, kunnen wij dit vast samen oppakken. Maar je moet we hier wel bij helpen hoor, want ik vindt het echt niet zo leuk om alleen te zijn, ik ga liever met jullie mee. Rustig aan opbouwen is echt van belang!
Midden in het centrum of in een drukke wijk, daar wordt ik niet gelukkig van! Mijn droom is natuurlijk lekker landelijk met een grote omheinde tuin of erf waar ik lekker kan ravotten. Ik snap ook wel dat, dat misschien wat veel gevraagd is. Daarom neem ik ook genoegen met een rustige wijk met huis en tuin!
Ja, selectief Jaaaa spelen, dat is waar ik gek op ben. Als ik volledig gevacineerd ben dan wil ik heel graag kennis maken met alle andere honden. Een rustige introductie met andere honden is dan wel gewenst want niet iedere hond zal mijn drukkigheid kunnen waarderen! Het kan ook zijn dat ik na mijn puberteit misschien niet meer zo sociaal ben naar andere honden.
Aan een halsbandje lopen met een lijn vindt ik nog een beetje raar, bij DOA zijn we hier al hard bezig om het te leren. Mijn nieuwe baasjes moeten dit dus met mij gaan oefenen, maar samen komen we er wel!
Ja, op termijn Laten we eerst maar wennen aan mijn nieuwe omgeving, huis en baasjes. Als ik mijn naam ken en wij hebben geoefend om te komen als jullie mij roepen dan kunnen wij dit zeker gaan opbouwen samen.

Fysieke aandachtspunten

In totaal heb ik 3 vaccinaties nodig. Hoeveel ik er al gehad heb, staat in mijn paspoortje. Staan er 3 in? Dan ben ik volledig gevaccineerd voor mij als puppy. Uiteraard moet ik dan jaarlijks weer opnieuw gevacineerd worden. Ook ben ik volgens schema ontwormd, alleen heb ik nog niet die rare druppels in mijn nek gehad, iets tegen vlooien zeiden ze, maar nu ben ik nog te jong om dit te krijgen. Dit mag pas als ik 9 weken oud wordt.chtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!