Sjors

Amerikaanse Bulldog, 1 Jan 2016

Over mij

Deze knappe, maar soms verlegen kerel mag opzoek naar zijn perfecte huisje met warm mandje! Samen met 2 andere honden ben ik bij DOA gekomen omdat onze eigenaar helaas is overleden.

Soort baasje

Ik ben opzoek naar een baasje die beseft dat ik niet de makkelijkste ben. Ik heb echt de tijd nodig om aan je te wennen en om los te komen. Ik heb veel begeleiding nodig.

Sjors's paspoort

  • Ras Amerikaanse Bulldog
  • Geboortedatum 1 januari, 2016
  • Geslacht mannelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd gecasteerd
  • Schofthoogte (cm) 60
  • Adoptiekosten onbekend

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Ja, maar niet met iedere hond Ik heb samengewoond met 2 andere honden dus ik ben honden gewend. Alleen ben ik niet echt een speler. Ik vind hun gezelschap wel fijn want ik ´hang´ wel aan ze. Al kan ik op straat wel naar ze gluren! Ik ben hiervoor nog in training. Mocht mijn mogelijke nieuwe baas een andere hond hebben, dan zouden we bij DOA wel kunnen kijken of het matcht. Mijn voorkeur heeft wel een teefje.
Nee Katten heb ik echt geen behoefte aan. Ik kijk naar ze en loop snel weer door.
Alleen grotere kinderen Kinderen zijn voor mij veel te druk en onvoorspelbaar. Daarom lijkt het mij niet fijn om bij kleine kinderen te wonen.
Leren / opbouwen Dit is iets wat we moeten proberen wanneer ik goed gewend ben aan mijn nieuwe huisje.
Omdat ik best een bangepoeperd ben wil ik het liefst zo rustig mogelijk wonen. Ergens in het centrum zie ik echt niet zitten. Ik woon het liefst lekker ruimtelijk met veel ruimte!
Ja, selectief Ik heb samengewoond met 2 andere honden dus ik ben honden gewend. Alleen ben ik niet echt een speler. Ik vind hun gezelschap wel fijn want ik ‘hang’ wel aan ze. Al kan ik op straat wel naar ze gluren! Ik ben hiervoor nog in training.
Ik loop heel erg netjes mee aan de lijn. Totdat ik iets ruik waar ik heel graag naartoe wil dan kan ik wel een beetje trekken.
Nee Voor aankomende periode raden ze aan om mij niet los te laten! Vanwege mijn bange gedrag is het het beste om mij aan gelijnd te laten totdat ik echt heel goed aan jou gewend ben als mijn baasje.

Fysieke aandachtspunten

Ik ben een gevoelige kerel met gevoelige darmpjes. Toen ik bij DOA kwam was ik broodmager! Hiervoor krijg ik speciaal voer waar ik extra van aankom. Mijn darmen reageren hier wisselend om en krijg ik soms dus diarree. Nu gaat het al een hele tijd goed dus dat is heel fijn! Ik ben nog steeds niet op mijn streefgewicht maar er zit iig verbetering in! Ook heb ik heb Spondylose in mijn rug. Ze hebben mij hier pijnstillers gegeven om te kijken of ik er last van heb maar ik heb er geen last van gelukkig! Wel ben ik ook een wat verlegen/angstige meneer. Vanwege mijn angsitige gedrag krijg ik Zylkene. Dit helpt mij beter om te gaan met prikkels. Het is wel de bedoeling dat dit weer afgebouwd gaat worden in overleg met DOA wanneer ik helemaal gewend ben aan mijn nieuwe huis en omgeving.

Aandachtspunten gedrag

Deze knappe onzekere, ietwat angstige kerel zoekt een huisje waar hij rustig kan ontdooien en kan wennen. En waar ik de juiste begeleiding kan krijgen die ik nodig heb.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!