Sinas

Shiba Inu, 20 Oct 2017

Over mij

Kon’ichiwa! Watashinonamaeha Orenjidesu! Of ook wel Hallo! Ik ben Sinas! Ik spreek origineel als Shiba Inu namelijk Japans. Maar ik ben druk bezig met Nederlands leren hoor! Ik ben een hele voorzichtige dame. Ik vind, mede door mijn verleden, heel erg veel dingen erg eng. Ik ben namelijk niet zo heel veel dingen gewend. Een harde knal of een scooter die plots voorbij komt… Dan schrik ik me een hoedje en bevries ik helemaal. Dingen zoals mijn tuigje om doen of een lijntje om doen vind ik ook nog een beetje eng. Dit zijn echt dingen waarmee we samen even moeten oefenen. Ook zijn er dingen die ik nog niet zo goed snap, een bal of een flosje om mee te spelen bijvoorbeeld. Daar snap ik helemaal niks van. Ik vind het wel leuk, maar ik weet eigenlijk nog niet zo goed waarom. Samen leren spelen staat wel hoog om mijn verlanglijstje. Hier bij DOA mag ik een paar keer per dag op een speelveldje en dan ben ik net een konijn zo blij ben ik dan! Rondhuppelen en snuffelen is echt mijn hobby!

Soort baasje

Ik ben opzoek naar iemand die lekker rustig woont en erg veel geduld heeft. Het zou ook fijn zijn als mijn nieuwe baasje ervaring heeft met angstige honden zodat hij mij beter begrijpt. Uiteraard wil DOA graag in gesprek en begeleiding geven aan mijn nieuwe baasje.

Sinas's paspoort

  • Ras Shiba Inu
  • Geboortedatum 20 oktober, 2017
  • Geslacht vrouwelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd Nee
  • Schofthoogte (cm) 35
  • Adoptiekosten € 225,00
  • Diernummer 54453

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Ik vind andere honden niet zo leuk. Eigenlijk 99% van de honden hoef ik niet te ontmoeten en wil ik absoluut niet bij mij in de buurt laten komen. Ik heb hier 1 keer een vriendje gehad, een wat oudere Jack Russel die ik wel okay vond. Maar eigenlijk deden we allebei lekker ons eigen ding! Samen wonen met een hond zit er dus niet echt in voor mij. En eigenlijk wil ik ze buiten ook niet echt ontmoeten!
Ik vind katten niet zo leuk! Ik wil het liefst niks met ze te maken hebben.
Geen kinderen
Ik vind mensen best spannend. Eigenlijk vind ik alleen hele rustige mensen die echt de tijd nemen wel interessant. Maar kinderen vind ik echt super, super eng. Ik wil het allerliefst door de muur heen en wegrennen. Daarom vinden mijn verzorgers het fijner voor mij als ik naar een rustig huisje ga zonder kinderen.
Leren / opbouwen
Dit zullen we samen moeten gaan oefenen als ik helemaal gewend ben in mijn nieuwe huisje.
Ik ben dus echt wel een angsthaasje. Van drukte raak ik erg van slag en bevries ik. Mijn verzorgers vinden daarom een centrum geen leven voor mij. Ik ben echt opzoek naar een hele rustige woonwijk!
Nee, negeert andere honden
Ik ben het liefst lekker bezig met snuffelen! Andere honden vind ik gewoon helemaal niks. Ik loop het liefst met een lekkere grote boog om ze heen.
Buiten wandelen is echt mijn hobby! Lekker samen wandelen vind ik fantastisch! Lekker snuffelen vind ik echt heel leuk. Ik kan ook heel netjes mee lopen aan de lijn.
Ik loop liever lekker veilig aan een lijntje mee! Ik schrik namelijk heel erg snel en kan dan in paniek raken! Daarom wil ik liever niet loslopen.

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Ik ben erg onzeker. Ik heb erg veel meegemaakt in mijn leven en daar heb ik best wel een rugzakje van mee gekregen. Het is daarom belangrijk dat mijn nieuwe baasje erg veel geduld heeft en lekker veel tijd heeft om mij een nieuwe start te geven.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!