Shirley

Mechelse Herder, 27 Jul 2022

Over mij

Ik ben een ontzettend actieve meid en ik ben dol op aandacht. Ik ben erg leergierig en zoek dan ook een baasje die lekker met mij aan de slag wilt en die ook geduld heeft en begrijpt dat ik nog jong ben. Ik moet namelijk nog veel leren maar ik vind het heerlijk om samen met mijn baasje bezig te zijn. Dus dat moet helemaal goed gaan komen! Verder vind ik het fijn om lekker samen te wandelen en om daarna gezellig met elkaar gestrekt op de bank te knuffelen. Een hondensport lijkt mij ook erg leuk om te gaan doen, misschien wel speuren of behendigheid. Als ik maar samen bezig kan zijn met mijn baasje vind ik alles leuk!

Soort baasje

Ik zoek een actieve baas die met mij aan de slag wil. Ik moet nog veel leren en doe dit ook graag. Iemand die mij duidelijkheid en structuur kan bieden en mij soms in mijn enthousiastme kan remmen zou fijn zijn.

Shirley's paspoort

  • Ras Mechelse Herder
  • Geboortedatum 27 juli, 2022
  • Geslacht vrouwelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd niet gecasteerd
  • Schofthoogte (cm) 50
  • Adoptiekosten onbekend

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Ja, maar niet met iedere hond Bij DOA heb ik al meerdere vriendjes gemaakt. Ik wil wel graag vooraf kennis maken met een eventuele huisgenoot, je moet natuurlijk wel weten wat voor vlees je in de kuip hebt!
Nee Katten vind ik maar gekke wezens. Van die kleine bewegelijke dingen die je maar aan lopen te staren met van die kraaloogjes en je dan ook nog uit lopen te dagen. Daar vind ik wel wat van. Ik ben dan ook niet bang om er wat van te zeggen als ze me weer zo aan lopen te staren. Katten en ik zijn dan ook geen match.
Alleen grotere kinderen Kinderen vind ik erg gezellig en ik ben dan ook lief tegen ze. Wel kan ik soms nog wat druk zijn dus hele kleine kinderen is misschien niet een heel goed idee. Kinderen vanaf een jaartje of 8 die ervaring hebben met honden moet kunnen, zeker met de juiste begeleiding.
Leren / opbouwen Bij DOA ben ik nooit echt alleen, hier zijn altijd wel mensen en andere honden. Mijn verzorgers denken dat ik zeker wel kan leren om alleen te zijn. Dit moeten we in een nieuw huis gewoon rustig gaan opbouwen.
Het lijkt mij heerlijk om wat meer rust om mij heen te hebben. Het hoeft geen hutje op de hei te zijn hoor, maar een rustige wijk of dorp lijkt mij heel fijn. Lekker snuffelen en op pad kunnen in de natuur.
Ja, selectief Ik vind de meeste honden wel gezellig. Wel moeten ze niet te opdringerig zijn, ik blijf natuurlijk een dame en wil ook wel met respect behandeld worden. Tijdens het wandelen vind ik mijn baas belangrijker dan andere honden.
Ik kan soms nog een beetje trekken aan de lijn, vooral de eerste paar minuten. Sorry, moet het allemaal nog leren. Ik heb hier wel al laten zien dat ik weet wat het einde van de lijn is en als we eenmaal op pad zijn stop ik ook met trekken. Met wat extra tijd en geduld komt dit helemaal goed.
Ja, op termijn Ik ben natuurlijk nog erg jong en kan nog veel leren. Wel moet dit echt rustig aangeleerd gaan worden. Met geduld en inzet moet het vast uiteindelijk wel kunnen.

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!