Robijn

Chihuahua Langhaar, 1 Sep 2017

Over mij

Hier ben ik dan! Prinsje Robijn! Een heel lief meneertje dat graag alle aandacht opeist! Ik ben bij DOA komen wonen omdat mijn vorige baasje mij erg slecht behandelde. Daar denk ik het liefste niet meer aan terug hoor. Ik heb nu een prinsheerlijk leven bij mijn pleeggezin en wacht geduldig op mijn gouden mandje.

Soort baasje

Ik ben opzoek naar een baasje dat lekker veel met mij wilt knuffelen en wilt spelen! Iemand die niet direct te veel van mijn verwacht want door mijn verleden heb ik gewoon even iets meer tijd nodig om te wennen aan vreemde mensen, omgevingen en gekke dingen.

Robijn's paspoort

  • Ras Chihuahua Langhaar
  • Geboortedatum 1 september, 2017
  • Geslacht mannelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd Nee
  • Schofthoogte (cm) 25
  • Adoptiekosten € 225,00
  • Diernummer 54296

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Bij mij is het niet samen delen, samen spelen maar Ikke spelen, ikke spelen. Delen is gewoon niet echt mijn ding! Ik vind andere honden, katten en dieren helemaal gezellig. Maar ik wil mijn baasje gewoon echt niet delen!! Ik verdien gewoon alle aandacht. Ik ben daarom dus opzoek naar een huisje zonder andere dieren.
Ik wil liever in een huis wonen zonder andere dieren! Ik wil namelijk gewoon alle aandacht voor mijzelf!
Alleen grotere kinderen
Ik heb in mijn verleden best veel nare dingen meegemaakt en vind daarom drukte niet heel leuk. Ik zou liever willen intrekken bij een huisje waar kinderen wonen vanaf een jaar of 12!
Leren / opbouwen
Bij mijn pleeggezin gaat dit ontzettend goed! Maar wanneer ik intrek bij mijn nieuwe paleisje is het wel fijn als we dit weer even opnieuw gaan opbouwen.
Ik zou graag intrekken bij een wijkje met lekker wat groen!
Ja, selectief
Ik vind kennismaken met andere honden heel gezellig! Hele grote reutjes vind ik soms alleen wel spannend hoor! Dan kan ik gaan blaffen!
Ik kan heel netjes meelopen. Maar als mijn neus iets lekkers ruikt, dan trek ik je vrolijk mee!!
Laten wij elkaar eerst maar is heel goed leren kennen! Wie weet kunnen we dit dan wel over een paar maanden gaan oefenen op een omheind gebied.

Fysieke aandachtspunten

Ik ben een tijdje geleden geopereerd aan mijn knie! Ik had namelijk last van mijn knieschijfje die af en toe uit mijn knie schoot. Gelukkig ben ik helemaal hersteld en heb ik geen verdere operaties nodig!

Aandachtspunten gedrag

Nou, dat ik dus niet kan delen is wel een aandachtspuntje voor mij! Ik vind het bijvoorbeeld echt niet leuk als je zomaar mijn speeltje afpakt of als ik mijn aandacht moet delen met andere dieren in huis. Ik kan dan echt chagrijnig worden en gaan grommen. Gelukkig gaat dit steeds beter bij mijn pleeggezin thuis.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!