Robbie

Am.Staffordshire Terrier, 11 Jun 2021

Over mij

Hey hallo Robbie hier!
Deze onwijze knapperd is gevonden op straat en niet meer opgehaald. Kan je je niet voorstellen he! Laat me wat over mezelf vertellen. Naast dat ik heel knap ben ben ik ook nog eens heel lief maar in sommige situaties kan ik stiekem ook een klein beetje onzeker zijn. Buiten wandelen vind ik heerlijk maar als het te druk word met verkeer en mensen kan ik wat onzeker worden en wat teughoudend. ik moet dan heel even wennen maar daarna ben ik wel gewend en dan is het goed. Als ik je eenmaal ken ben ik echt een enorme kroelkont en spring ik het liefst in je armen. Buiten tijdens de wandelen kan ik behoorlijk trekken aan de lijn. Dit is iets wat ik nog moet leren. Ik ben 1x hier uitgegleden op de brug en sinds toen vind ik de brug erg spannend. Als we honden tegenkomen op straat kan ik heel erg gluren en als ze te dichtbij komen kan ik wel lelijk doen. Ik ben hier bij DOA in training om te leren dat ik best 2 tellen mag kijken naar andere honden maar dat ik daarna mijn volle aandacht bij jou moet hebben. Dat is ook veel leuker want dan krijg ik koekjes. Katten snap ik helemaal niks van, ik maak er rare sprongen van om ze toch een soort van uit te dagen maar zodra ze bewegen schrik ik weer, als ze weg rennen dan wil ik er wel achteraan gaan. Traplopen kan ik als geen ander! Met 3 stappen ben ik boven. De lift lijk ik ook wel te kennen maar die is iets spannender. Ik ben gek op spelen met een balletje! Ik kan hem heel netjes voor je loslaten in ruil voor een andere bal.

Soort baasje

Wij zoeken een baasje die lekker met mij aan de bak wilt. Het zou wel heel fijn zijn als mijn baasje weet wat mijn ras inhoudt en ervaring heeft met mijn ras. Kijk, ik ben echt een lieverd, maar zal toch echt nog wel het nodige moeten leren. Een cursus op een hondenschool zou heel goed voor mij wezen, al weet ik niet of ik dat nu al zou trekken. Grote kans dat we eerst privelessen moeten nemen, maar dan kunnen wij elkaar ook even leren kennen!

Robbie's paspoort

  • Ras Am.Staffordshire Terrier
  • Geboortedatum 11 juni, 2021
  • Geslacht mannelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd gecasteerd
  • Schofthoogte (cm) 60
  • Adoptiekosten onbekend

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Nee Als we honden tegenkomen op straat kan ik heel erg gluren en als ze te dichtbij komen kan ik wel lelijk doen. Ik ben hier bij DOA in training om te leren dat ik best 2 tellen mag kijken naar andere honden maar dat ik daarna mijn volle aandacht bij jou moet hebben. Dat is ook veel leuker want dan krijg ik koekjes.
Nee Katten snap ik helemaal niks van, ik maak er rare sprongen van om ze toch een soort van uit te dagen maar zodra ze bewegen schrik ik weer, als ze weg rennen dan wil ik er wel achteraan gaan.
Geen kinderen Kinderen vind ik iets te leuk en raak dan ook hoger in de opwinding. Ik kan tegen ze aan gaan springen en mijn poten om ze heen gaan klemmen. Dit is dan ook de reden dat ze mij liever niet bij kleine kinderen plaatsen. Kinderen vanaf 15 zou wel kunnen, al denk ik niet dat ze mij kunnen uitlaten. Daar ben ik nog wat te pittig voor.
Leren / opbouwen Dit is iets wat we samen moeten opbouwen wanneer ik gewend ben aan mijn nieuwe huisje. Kijk, jij bent het enige wat ik ken en waar ik een beetje houvast aan heb. Wanneer jij in een keer weg bent, dan kan ik in paniek schieten. Dat willen we natuurlijk niet. Daarom kunnen we het alleen thuisblijven ook wel stapje voor stapje gaan oefenen wanneer ik helemaal gewend ben aan mijn huis en haard.
Ik zou graag in een rustige omgeving willen wonen zodat het mooi overzichtelijk is wat we tegen gaan komen.
Nee Als we honden tegenkomen op straat kan ik heel erg gluren en als ze te dichtbij komen kan ik wel lelijk doen. Ik ben hier bij DOA in training om te leren dat ik best 2 tellen mag kijken naar andere honden maar dat ik daarna mijn volle aandacht bij jou moet hebben. Dat is ook veel leuker want dan krijg ik koekjes.
Dit is iets wat ik nog moet leren. Ik kan heel hard trekken aan de lijn wanneer ik ergens naartoe wil. Wel moet ik zeggen dat ik ook echt wel goed kan leren hoor. Het heeft gewoon even tijd nodig.
Nee Vanwege mijn problemen met andere honden rade ze aan om mij niet los te laten lopen. Tenzij het een omheind gebied is waar geen andere honden lopen.

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Ik hou niet zo van andere honden en van katten. Daarnaast kan ik ook een beetje onzeker zijn.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!