Pasha

Kruising groot, 27 May 2020

Over mij

Heee, psst, hallo, Pasha hier. Ik vind het stiekem een beetje spannend maar wil mij graag even voorstellen. Ik ben dus Pasha, een grote jongen met een heel klein hartje. Mijn baasje heeft mij samen met mijn vriendin naar een pension gebracht en hij is zomaar vergeten ons ooit nog op te komen halen. We hebben nog een hele tijd op hem gewacht maar hij is niet meer terug gekomen. Niemand snapt waarom want we zijn super leuk! Gelukkig waren de verzorgers heel lief voor ons en hebben zij ervoor gezorgd dat wij gezellig bij DOA mochten komen logeren. Nu is het tijd voor ons om een nieuw baasje te gaan vinden, iemand die ons niet meer zomaar zal vergeten. Ik ben misschien wel groot en zie er stoer uit, maar van binnen ben ik nog een klein jongetje. Ik heb waarschijnlijk niet heel veel meegemaakt in de eerste jaren van mijn leven. In mijn vertrouwde omgeving ben ik echt een vrolijk en blij ei. Maar op nieuwe plekken word ik toch nog wel een beetje onzeker. Vooral binnen in huis zijn vind ik nog een beetje gek. Ze denken hier dat ik waarschijnlijk niet veel binnen heb mogen zitten. Dit moet ik dan ook nog een beetje leren. Als je mij even de tijd geeft om de ruimte te verkennen word ik al snel een beetje stoerder. Buiten wandelen doe ik erg graag maar soms word het me allemaal wat veel. Ik ga graag op ontdekkingtocht hoor, alleen heb ik daar wel even tijd en support van mijn baasje voor nodig. Mensen vind ik echt fantastisch! Die kunnen zo fijn knuffelen en hebben allemaal lekkere dingen bij zich. Het is ook zo leuk om samen met mensen te spelen en om met hen te trainen. Ik heb al wat basis gehoorzaamheid geleerd maar ik wil mijn repetoire graag uitbreiden samen met mijn nieuwe baasje.

Soort baasje

Ik zoek een baasje die mij kan helpen te wennen aan de wereld en aan het leven in een huis. Iemand die lekker met mij aan de slag wil maar die ook heel goed kan knuffelen. En iemand die ook voor mij op kan komen en begrijpt dat ik andere honden gewoon niet zo leuk vind.

Pasha's paspoort

  • Ras Kruising groot
  • Geboortedatum 27 mei, 2020
  • Geslacht mannelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd Nee
  • Schofthoogte (cm) 60
  • Adoptiekosten € 225,00
  • Diernummer 54748

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Andere honden vind ik best wel stom, ik heb ze niet graag in mijn bubbel en wil dan ook liever niet mijn huisje met een andere hond delen. Mocht je nou een heel lief, leuk teefje hebben dan mag je altijd aan mijn verzorgers vragen of we kunnen kijken of het een match is. Ik ga er niet vanuit maar we kunnen altijd even kijken.
Katten vind ik echt suuuuuupeeer spannend. Ik weet natuurlijk niet dat ik veel groter en sterker ben dan zij en kruip helemaal ineen als ik ze zie. Voor mij echt geen katten, dat vind ik veel te eng.
Alleen grotere kinderen
Ik vind alle mensen heel erg leuk. Maar ik ben ook soms een beetje onzeker. Ik moet nog een stuk stoerder worden en dingen leren dus dan wordt het voor mij wat veel om er ook nog kleine kinderen bij te hebben. Daarnaast ben ik als ik uit mijn schulp ben gekropen best een druk (lomp) blij ei, dan kan ik kleine kindjes zomaar wel eens omver lopen. Oudere kindjes van een jaar of 12 moet wel kunnen. Eventueel hele rustige, jongere kindjes die honden gewend zijn zou ook misschien kunnen. Dat kunnen we altijd even bekijken met mijn verzorgers samen. Het is wel belangrijk om te weten dat ze mij niet kunnen uitlaten hoor!
Leren / opbouwen
Het lijkt er op alsof ik het niet gewend ben om in een huis te wonen. Ik moet dit nog een beetje leren dus waarschijnlijk zal ik het ook wel heel spannend vinden om dan ineens alleen thuis te zijn. Graag ga ik dit samen met mijn nieuwe baasje opbouwen wanneer ik thuis gewend ben.
Ik ben buiten een blij ei maar soms word ik van alle geluiden en dingen buiten een beetje overprikkeld. Daarom zou ik graag wat rustiger wonen. Een boerderij is echt niet nodig hoor, maar gewoon een dorpje lijkt mij erg prettig.
Ik vind andere honden echt niet zo tof als ze bij me in de buurt komen. Ik heb er totaal geen behoefte aan en als ze te dichtbij komen kan ik wel lelijk doen. Gelukkig kan ik ze op straat aan de lijn wel negeren.
Ik kan heel goed aan de lijn lopen, als ik op een nieuwe plek ben vergeet ik dit soms wel even maar als je me dan weer even bij de les roept dan kom ik weer netjes naast je lopen. Vind ik ook heel gezellig!
Omdat ik andere honden niet zo leuk vind lijkt het mij en mijn verzorgers beter als ik niet los loop. Dan kunnen we makkelijker andere honden ontwijken en hoef ik niet voor mezelf op te komen. Eventueel ooit een omheind gebied zonder andere honden zou wel fijn zijn als die mogelijkheid er is.

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!