Nessie

Kruising Am. Staffordshire, 6 May 2014

Over mij

Knuffelkont zoekt baas! Ik ben een echt een ontzettend lieve knuffelkont en zoek een baasje dat lekker met mij wil gaan wandelen, knuffelen en wie weet kunnen we ook nog een leuke cursus volgen op de hondenschool! Je bent nooit te oud om te leren, toch?
Ik ben bij DOA gekomen omdat ik niet goed overweg kon met de baby. Ze nam het zekere voor het onzekere en heeft mij naar DOA gebracht.

Soort baasje

Ik zoek een baasje die ervaring heeft met mijn ras en lekker met mij aan de slag wil. Ik zoek een baasje die begrijpt dat ik geen contact wil met andere honden en die mij hierin kan begeleiden. Ik heb namelijk nog wel wat training nodig. Het is belangrijk dat mijn nieuwe baasje geen kinderwens (meer) heeft en dat er niet zo veel kleine kinderen in de familie zijn die veel op bezoek komen.

Nessie's paspoort

  • Ras Kruising Am. Staffordshire
  • Geboortedatum 6 mei, 2014
  • Geslacht vrouwelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd gecasteerd
  • Schofthoogte (cm) 45
  • Adoptiekosten onbekend

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Nee Andere honden vind ik helemaal niks en heb ook helemaal geen behoefte aan contact met ze.
Nee Katten heb ik ook helemaal geen behoefte aan. Ik wil mijn baas gewoon niet delen met andere viervoeters.
Alleen grotere kinderen Mensen vind ik erg leuk want ik ben namelijk gek op knuffelen! Alleen bij kinderen kan ik soms net even iets te druk zijn en dan word ik erg lomp. Kinderen vanaf een jaar of 16 lijkt me wel wat, al is de kans groot dat ze mij niet kunnen uitlaten! Daar ben ik echt te sterk voor.
Leren / opbouwen Dit is iets wat we moeten opbouwen wanneer ik gewend ben aan mijn nieuwe huisje. Dit moeten we dan stapje voor stapje samen ontdekken.
Omdat ik niet zo van andere honden hou wil ik graag in een iets rustigere omgeving wonen waar er niet veel andere honden lopen. Ik wordt ook niet gelukkig als ik in een losloopgebied met heel veel andere honden moet lopen.
Nee Andere honden vind ik helemaal niks en heb ook helemaal geen behoefte aan contact met ze.
Dit is iets wat ik nog wel moet leren. Ik trek namelijk onwijs aan de lijn. Soms zelfs zo hard dat ik ervan moet spugen. Daarom word ik uitgelaten aan een tuigje, dan heb ik de druk niet zo op mijn keel.
Nee Omdat ik niet zo van andere honden hou is loslopen voor mij wel een uitdaging. Ik kan wel lekker loslopen bij een hond-vrij en omheind gebied.

Fysieke aandachtspunten

Ik heb heel veel mammatumoren gehad in mijn borstweefsel. Gelukkig hebben ze mij kunnen opereren en voor zo ver de dierenarts heeft kunnen onderzoeken zijn er geen uitzaaiingen, maar 100% zeker weten we het nooit! Op dit moment voel ik mij heel gezond! Ik vind het ook heerlijk als je mijn buikie aan het aaien bent! Bij DOA bleek dat ik een oorontsteking had die maar aan bleef houden. Ik krijg nu alleen nog maar Anallergenic voer van Royal Canin, en daarmee heb ik er geen last meer van.

Aandachtspunten gedrag

Ik ben niet zo gek op andere honden. Hier moet je dus echt rekening mee houden als je met mij buiten loopt. Ik heb aardig wat medische handelingen ondergaan en ik moet zeggen dat ik dat wel een beetje zat ben. Ik was stout geweest en had aan mijn operatie wond gelikt dus ik moest even goed vastgehouden worden zodat de dierenarts ernaar kon kijken. Dit vond ik niet zo leuk! Ik ging ook wel een beetje grommen. Gelukkig laat ik een snuitje goed toe en kan deze mooi om wanneer ik bij de dierenarts ben.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!