Luna

Kangal, 6 Sep 2019

Over mij

Hey hallo, mijn naam is Luna en ik ben een hele knappe Albanese dame. Ik ben als puppy gedumpt op straat in Albanie en ook mishandeld. Ik ben gered door een stichting en vanuit daar naar Nederland gekomen. Mijn vorige baasjes zijn helaas gescheiden waardoor ze minder tijd voor mij hadden. Ik heb tijd nodig om je te leren kennen. Als je mij de tijd geeft dan komt het goed. Als ik je eenmaal ken ben ik echt een ontzettende kroeldoos en lig ik het liefst met mn pootjes in de lucht om buikkriebels te krijgen. Ik ben qua gedrag echt een kangal en doe mijn werk dus ook goed. Ik verdedig mijn terrein en mijn familie.

Soort baasje

Ik ben op zoek naar een baas die weet wat mijn ras inhoudt en begrijpt dat ik het liefst als terreinhond door het leven ga. Geef me een terrein om te bewaken en je hebt nooit meer last van inbrekers.Voor mijn eigen familie ga ik door het vuur en ben ik superlief, maar je moet me wel de tijd geven om aan je te wennen. Ik zoek dus een plek waar ik als terreinhond aan het werk kan.

Luna's paspoort

  • Ras Kangal
  • Geboortedatum 6 september, 2019
  • Geslacht vrouwelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd gecasteerd
  • Schofthoogte (cm) 65
  • Adoptiekosten onbekend
  • Diernummer 51608

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Nee Aan andere honden heb ik echt geen behoefte. Ik kan ze op straat echt heel netjes negeren totdat ze dichterbij komen, dan kan ik wel lelijk doen. Als ze op afstand al lelijk tegen mij doen dan doe ik dit ook terug!
Nee Ik heb bij mijn vorige baasjes samengewoond met een kat maar dit ging absoluut niet samen. Ik jaagde namelijk achter haar aan.
Geen kinderen Kinderen vind ik echt helemaal niet leuk. Veel te druk en als ze me zomaar opeens willen aaien dan kan ik naar ze snappen.
Leren / opbouwen Dit is iets wat we moeten opbouwen wanneer ik gewend ben aan mijn nieuwe huisje. Bij mijn vorige baasjes kon ik best wel goed alleen blijven alleen kon ik wel blaffen naar mensen die voorbij het huis liepen. Maarja ik moet mijn terrein ook verdedigen he dus dat is helemaal niet zo gek hihi.
Buiten wandelen vind ik heerlijk alleen heb ik wel mijn dingetjes. Ik hou niet zo van andere honden, ik kan achter verkeer aangaan en hou niet van vreemde mensen. Hierom zou ik het liefst op een zo rustig mogelijke plek willen wonen. Daarnaast word ik geplaatst als terreinhond omdat ik eigenlijk heel goed laat zien dat ik hier heel goed in ben en hier ook behoefte aan heb.
Nee Aan andere honden heb ik echt geen behoefte. Ik kan ze op straat echt heel netjes negeren totdat ze dichterbij komen, dan kan ik wel lelijk doen. Als ze op afstand al lelijk tegen mij doen dan doe ik dit ook terug!
Ik kan best trekken aan de lijn, ik ben ook een grote dame.
Nee Vanwege mijn gedrag naar honden en naar vreemde mensen raden ze aan om mij niet los te laten lopen.

Fysieke aandachtspunten

Ik loop een beetje raar, koehakkig noemen ze dat ook wel. Vanwege mijn loopje ben ik onder de rontgen geweest. Hier kwam uit dat ik een iets ondiepere heupkop heb maar ik heb hier geen last van!

Aandachtspunten gedrag

Tja nou ben je er klaar voor… Bij mijn vorige baasje heb ik wat dingen laten zien die niet zo leuk waren. Ben je er klaar voor? Here we go! Ik kan lelijk doen tegen vreemde mensen, visite en kinderen. Er zijn helaas ook wat kleine incidenten geweest. Ik heb tijd nodig om je te leren kennen. Als je mij de tijd geeft dan komt het goed! Maar houd er dus wel rekening mee dat wanneer je visite over de vloer krijgt ik dit niet zo leuk vind. Je kunt me dan natuurlijk even apart zetten.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!