Jay

Kruising Schnauzer, 25 Sep 2023

Over mij

Guten tag Jay is de naam. Samen met mijn broertjes en zusjes ben ik bij DOA gekomen omdat het onze eigenaar niet lukte om een huisje voor ons te vinden. Ondanks dat ik zo schattig ben! Kijk nou naar mij! Schattige zwarte ruige haartjes op mijn neus en pootjes. Helaas ben ik nog niet zo veel gewend. Bijvoorbeeld het wandelen en buiten op straat zijn, dat vind ik echt nog poepie spannend, maar als je mij aanmoedigt en motiveert kom ik een heel eind hoor! Hier in mijn kenneltje ben ik een lekker bijdehandje die gek is op aandacht. Soms heb ik wel wat moeite met het omgaan met prikkels dan weet ik niet zo goed wat ik moet doen. Dan kan ik ervoor kiezen om tegen jou aan te gaan rijden maar, zodra je weg draait dan stop ik meteen hoor! Ergens weet ik ook wel dat het niet mag. Andere honden vind ik best een beetje spannend, ik lijk alleen mijn eigen soort te kennen. Als ze dichterbij komen kan ik ook een klein plasje laten lopen. Gelukkig ben ik een jong broekje en kan ik nog een hele hoop leren! Als ik eenmaal los kom dan ben ik echt een grappig hondje die ook heel graag met je wilt knuffelen en veel nieuwe dingen wil leren!

Soort baasje

Ik ben opzoek naar een baasje die bekend is met mijn ras. Als je een beetje informeert naar mijn ras kom je erachter dat loyaal, zachtaardig, vriendelijk maar ook zeker wel koppig. Ik ben ook lekker actief dus daar moet je wel rekening mee houden. Dolgraag zou ik dus ook met jou aan de bak willen, lekker op cursus en daarna hondensporten!

Jay's paspoort

  • Ras Kruising Schnauzer
  • Geboortedatum 25 september, 2023
  • Geslacht mannelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd Nee
  • Schofthoogte (cm) 60
  • Adoptiekosten € 375,00
  • Diernummer 55109

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Ja, maar niet met iedere hond
Andere honden vind ik best een beetje spannend omdat ik vooral mijn eigen soort ken. Maar als ik even wen dan kan ik prima met een hond samenwonen hoor! Alleen wil ik tijdens het eten van een botje graag met rust gelaten worden. Ik zou trouwens wel bij een andere hond willen wonen die ook lekker kan en wil spelen en ongeveer net zo groot is als dat ik word.
Ja, mits kat honden gewend is
Katten vind ik net zo spannend als honden maar ik kan wel aan ze wennen dus als jij mij de juiste begeleiding bied dan moet dat helemaal goedkomen!
Alle kinderen
Met de juiste begeleiding zou ik wel bij kindjes kunnen wonen. Alleen moet je wel rekening houden met dat ik een behoorlijke lompe Nelis ben en tegen iedereen op spring.
Leren / opbouwen
Net als elke pup is dit ook iets wat ik nooit heb hoeven doen en dus ook allemaal moet leren. Wanneer ik gewend ben aan mijn nieuwe huisje dan kunnen we het eens proberen voor een paar minuutjes en dit dan opbouwen.
Aangezien ik buiten een beetje een bange poeperd ben zou het voor mij wel fijn zijn om in een wat rustigere wijk te wonen.
Ja, selectief
Andere honden vind ik best nog wel een beetje spannend maar stiekem wil ik ook wel weer naar ze toe. Ik ben een beetje in tweestrijd. Uiteindelijk ga ik toch wel heel rustig naar ze toe en ga ik op mijn rug liggen. Daarna kom ik rustig aan een beetje los en wil ik spelen.
Nou is het wel zo dat ik niet zo heel veel gewend ben qua wandelen aan de lijn en buiten op straat zijn. Dat vind ik echt nog wel poepie spannend maar als je mij aanmoedigt en motiveert kom ik een heel eind hoor!
Op mijn leeftijd schijnen puppy oortjes niet zo goed te werken, hoort bij de leeftijd! Zodra ik goed weet dat jij mijn baasje bent kunnen we het eens proberen. Maar misschien eerst een puppycursus volgen? Dat versterkt onze band.

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!