Jack-Boom

Duitse Herder, 1 Mar 2022

Over mij

Hey hallo JB hier, AKA Jack-Boom. Deze naam heeft mijn verzorger gegeven omdat ik 4 dagen aan een boom vast zat gebonden. Toen ik vast zat aan de boom heeft iemand mij wel verzorgd maar op een gegeven moment besefte deze lieve meneer dat ik echt niet opgehaald ging worden en heeft hulp ingeschakeld. Ik ben best wel een beetje een boefje geweest toen ik daar aan de boom vast zat maar dat is niet zo gek! Ik snapte er helemaal niks van waarom ik daar achtergelaten ben en waarom niemand mij daar weg kwam halen. Sinds ik bij DOA ben doe ik het erg goed, tuurlijk zou ik liever in een warm huisje willen wonen maar dit is al stukken beter dan die gekke boom! Ik ben gek op mijn vaste verzorgers en ga ook graag met ze trainen. Ik vind het heerlijk om bezig te zijn en ben ook zeer gemotiveerd! Ook hebben ze getest of ik eventueel werkhond zou kunnen worden, dit vond ik ook echt super leuk! Alleen bleken mijn heupen niet goed genoeg om nog te werken. Maar dat betekend niet dat ik het niet als hobby wil blijven doen:). Dus ik zou graag een baasje willen die lekker met me bezig gaat zijn, ik ben een jonge hond met veel energie. Sta jij stevig in je schoenen, heb je ervaring met mijn ras en wil je een energieke jonge kerel? Dan zoek ik jou! Hou wel rekening mee dat ik niet van andere dieren hou. Honden is voor mij een no-go. Ik ben nu in training om te leren dat ik heus wel even naar een andere hond mag kijken maar dat ik daarna mijn aandacht bij jou moet hebben. Katten vind ik ook niet leuk! Daar jaag ik maar al te graag achteraan.

Soort baasje

Wij zijn opzoek naar een baasje die bekend is met mijn ras, ervaring heeft en die lekker met mij aan de bak wilt. Ik ben een hond die graag voor de hobby zou willen werken. Helaas door mijn te ondiepe heupen mag ik niet meer professioneel werken maar dat betekend niet dat ik het niet leuk vind om te doen. Ik zou graag bij iemand willen wonen die gemotiveerd is om me aan het werk te zetten en leuke dingen met me te doen.

Jack-Boom's paspoort

  • Ras Duitse Herder
  • Geboortedatum 1 maart, 2022
  • Geslacht mannelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd niet gecasteerd
  • Schofthoogte (cm) 70
  • Adoptiekosten onbekend
  • Diernummer 54359

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Nee Andere honden heb ik echt totaal geen behoefte aan! Als ze te dichtbij komen kan ik ook echt lelijk doen. Ik ben nu in training om te leren dat ik best even naar een andere hond mag kijken maar dat ik daarna mijn aandacht bij jou moet hebben.
Nee Net als honden zijn katten voor mij echt een no go!
Geen kinderen Ik ben best wel kieskeurig als het op mensen aan komt. Ik kan de ene wel leuk vinden en de ander niet zo. Dit is ook de reden waarom ze me niet bij kinderen plaatsen. Better safe then sorry!
Leren / opbouwen Dit is iets wat we samen moeten opbouwen wanneer ik gewend ben aan mijn nieuwe huisje. In mijn kenneltje ben ik vrij relaxt en lig regelmatig lekker te spelen met mijn kong.
Voor mij zou het fijn zijn om in een zo rustig mogelijke omgeving te wonen. Zodat het mooi overzichtelijk is wat en wie we tegenkomen. Een lekker erf waar ik mag rond ravotten en mijn terrein bewaken, daar zou ik ook zeker geen nee tegen zeggen! Ergens in een drukke omgeving of kleine woning, daar kom ik echt niet tot mijn recht.
Nee Andere honden heb ik echt totaal geen behoefte aan! Als ze te dichtbij komen kan ik ook echt lelijk doen. Ik ben nu in training om te leren dat ik best even naar een andere hond mag kijken maar dat ik daarna mijn aandacht bij jou moet hebben.
Ik kan echt ontzettend netjes naast lopen en mijn volle aandacht bij jou houden. Maaaaaar als ik word afgeleid en ergens heen wil dan kan ik behoorlijk trekken om daar naartoe te gaan.
Nee Vanwege mijn gedrag naar andere honden en naar katten raden ze echt af om mij los te laten lopen. Stel er is een omheind gebied waar er geen andere dieren lopen dan kunnen we het hier zeker eens gaan oefenen! Een lekkere grote tuin zou voor mij ideaal zijn waar ik lekker de waakhond uit kan hangen en waar ik lekker kan ravotten.

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Ik ben een beer van een kerel die niet met andere dieren samen kan wonen.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!