Hunter

Kruising Rottweiler, 2 Aug 2023

Over mij

Hey hallo mijn naam is Hunter en ik ben een heerlijke sociale puber. Ik ben bij DOA gekomen omdat ik wat te druk was voor de familie waar ik woonde. Snap ik ergens wel want ik ben een spring in het veld die nog wel het een en ander moet leren. Toen ik hier net kwam moest ik wel even wennen hoor. Het ene moment maakte ik deel uit van een familie en opeens zat ik daar in een kenneltje helemaal alleen… Gelukkig merkte ik al snel dat mijn verzorgsters best wel leuk zijn en goed voor mij zorgen. En daarna werd het alleen maar beter want toen kreeg ik ook nog eens hondenvriendjes om mee te spelen op het speelveld! Ik ben nu heel erg blij als ik mijn verzorgsters zie. Dan gaat mijn staart zo hard heen en weer dat mijn billetjes helemaal heen en weer schudden. Vervolgens spring ik tegen ze op om met ze te kroelen. Hoe blij ik ook met ze ben gaat er natuurlijk niks boven een eigen familie hebben. Dus lees jij mijn profieltje en denk je ja dit is het! Mail me en dan gaan we op date!

Soort baasje

Ik zoek een baasje dat lekker met mij aan de bak wilt. Die beseft dat ik nog een jong broekie ben en nog best wat moet leren. Ik ben super leergierig dus dat gaat helemaal goedkomen!

Hunter's paspoort

  • Ras Kruising Rottweiler
  • Geboortedatum 2 augustus, 2023
  • Geslacht mannelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd Nee
  • Schofthoogte (cm) 50
  • Adoptiekosten € 375,00
  • Diernummer 55367

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Ja, maar niet met iedere hond
Andere honden vind ik erg leuk! Ik zou dus wel bij een andere hond kunnen wonen hoor. Al kan ik wel wild spelen dus dat kan wel veel zijn in huis. Ik begin wel te puberen dus ze merken wel dat ik soms een beetje een mannetje probeer te zijn.
Normaal gesproken lopen wij altijd even langs de katten om te zien hoe ik daarop zou reageren. De katten zitten dan in hun kenneltje en lopen wij langs de glazendeur. Helaas zitten de katten op dit moment in quarantaine dus er valt geen kat te zien. Dus ja ze kunnen niet zeggen of ik wel of niet met katten samen kan wonen.
Alleen grotere kinderen
Bij mijn vorige baasje woonde ik met meerdere kinderen in huis. De reden dat ik naar DOA gebracht ben heeft daar ook wel mee te maken want ja ik ben echt een lompe Harry die tegen alles en iedereen aanspringt. Oh en ik vind het ook leuk om met mensen te stoeien maar dan kan ik weleens mijn bekkie gebruiken. Ik bijt dan niet hard hoor het is puur speels maar ja bij kleine kindjes is dat niet zo heel handig. Hierdoor zou ik liever in een huisje willen wonen met wat oudere kindjes. Want ja spelen vind ik wel heel erg leuk maar dan met wat grotere mensen.
Leren / opbouwen
Net als elke pup moet ik dit ook leren. Zodra ik bij jou in huis ben getrokken dan gaan we dit opbouwen wanneer ik goed gewend ben aan mijn nieuwe huisje. Hier in mijn kenneltje ben ik wel relaxt alleen kan ik soms wel een beetje slopen. Dat is natuurlijk ook wel een beetje de leeftijd. Bij slopen moet je denken aan mijn speelgoed en kleedjes stuk maken. Er is niks leukers dan een knuffeltje verscheuren en leegplukken haha.
Als ik zelf zou mogen kiezen dan ga ik natuurlijk voor zo landelijk mogelijk! Maar ik zou in een rustige wijk ook kunnen aarden hoor. Soms kan ik wel wat schrikken van verkeer maar zolang jij naast me staat komt het helemaal goed!
Ja, selectief
Andere honden vind ik erg gezellig. Hier bij DOA speel ik op het speelveld met een Franse Bull reu en een buitenlandse schone dame. We spelen erop los. Rennen, springen, stoeien, heerlijk! Zoals ik eerder vertelde merken ze wel dat ik een beetje begin te puberen en grenzen op ga zoeken. Ik kan soms wel een beetje een mannetje zijn.
Soms ben ik wel echt nog een grote pup hoor. Het is allemaal zo leuk en interessant dat ik overal naartoe wil. Soms vergeet ik dan even dat ik aan de lijn zit. Dus dit moeten we wel nog even oefenen maar dat komt helemaal goed want ik ben zeer leergierig!
Ja, op termijn
Ze denken dat ik op termijn wel los kan lopen. Maaaar dan moeten we wel goed gaan trainen hoor! Wat dacht je eerst van een leuke training samen zodat we goed aan elkaar wennen en dat ik weet dat jij mijn baasje bent.

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

De honden waar ik mee gekruist ben kunnen wel wat pittiger zijn dus dit moet je wel in gedachte houden. Deze rassen staan er wel om bekend om lekker bezig te willen zijn. Dat lijkt mij helemaal leuk! Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende cursussen en honden sporten dat er echt wel wat tussen zit wat wij leuk vinden.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!