Blanca

Kruising groot, 1 May 2018

Over mij

Buna ziua, ik vind het een beetje spannend maar ik zou mij toch graag willen voorstellen. Mijn naam is Blanca, ik ben een verlegen dame uit Roemenië. Ik ben al een tijd geleden naar Nederland gekomen samen met mijn vriendje. Wij waren geadopteerd door een lief baasje, maar het leven nam een verdrietige wending. Mijn baasje kwam te overlijden en mijn vriendje en ik kwamen bij DOA terecht. Ik vond alles super spannend, ik ben al niet zo’n heldin maar door alle verandering vond ik het nog moeilijker om met situaties om te gaan. Gelukkig had ik mijn lieve vriendje, mijn steun en toeverlaat. Die hielp mij samen met de verzorgers overal doorheen. Net toen ik een beetje gewend was aan de nieuwe routine en het leven in het asiel sloeg het noodlot toe. Mijn vriendje bleek ziek te zijn en heel veel pijn te hebben, we hebben hem met heel veel verdriet moeten laten gaan. Dat was wel even heel moeilijk hoor. Ik vind het leven in mijn eentje toch echt te spannend. Gelukkig zijn er hier in het asiel nog veel meer hondjes, en na even te daten heb ik nieuwe vriendjes gevonden om steun bij te zoeken en mee te spelen. Want hoe leuk ik mensen ook vind, ik heb echt een andere hond nodig om mij aan op te trekken. Gelukkig helpen mijn verzorgers mij ook om steeds wat stoerder te worden, maar ik zal waarschijnlijk altijd wel een beetje hulp nodig hebben.

Soort baasje

Ik vind het moeilijk om eisen te stellen maar mijn verzorgers hebben aangegeven dat ik best wel mag laten weten wat ik nodig heb. Ik zoek een huisje met een eigen hondenvriendje of vriendinnetje. Ze hebben hier gemerkt dat ik daar ontzettend veel baat bij heb en dat het mij enorm op mijn gemak stelt. Met een andere hond samen durf ik veel meer en vind ik het leven veel minder spannend. Daarnaast zoek ik een eigenaar met geduld en medeleven om mij te helpen en begeleiden bij wat ik spannend vind. Een eigenaar waarbij ik niet te veel moet en hoef, maar waar ik mag zijn wie ik ben. Geloof me, ik wil best wel eens trainen en ook voor een wandeling en lekker knuffelen mag je me altijd wakker maken. Maar sporten en allerlei moeilijke commando’s zijn niet voor mij weggelegd. Een rustig huis waar niet elke dag allemaal mensen over de vloer komen en waar geen kleine kinderen rondrennen, dat is wat ik zoek. Gewoon fijn samen zijn met mijn mensen en hondenvriendje, daar word ik gelukkig van.

Blanca's paspoort

  • Ras Kruising groot
  • Geboortedatum 1 mei, 2018
  • Geslacht vrouwelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd Nee
  • Schofthoogte (cm) 50
  • Adoptiekosten € 225,00
  • Diernummer 55472

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Ja, ik wil heel graag met een andere hond samenwonen. Ik heb dat ook echt nodig. Een leuk vriendje of vriendinnetje om mij aan op te kunnen trekken. Ik vind ook bijna elke hond leuk en ben niet kieskeurig! Wel zou het fijn zijn als het een beetje een stabiele hond is die mij kan helpen en kan laten zien hoe leuk het leven is.
Nee, Liever woon ik niet samen met katten. Ik durf het bijna niet toe te geven maar ik ben een beetje bang van die gekke beestjes. Ik wil er liever niks mee te maken hebben, doe mij maar gewoon honden- en mensenvriendjes.
Geen kinderen
Nee, ik vind kinderen echt heel spannend. Die maken zo veel geluid en maken onverwachte bewegingen. Dat vind ik allemaal echt heel spannend. Oudere kinderen vanaf een jaar of 15 moet wel kunnen, zo lang ze maar rustig zijn en snappen dat ik een beetje een gevoelig hondje ben
Leren / opbouwen
Ja, ik was bij mijn vorige eigenaar ook wel eens alleen thuis. Al was ik nooit helemaal alleen omdat ik daar altijd samen was met mijn vriendje. Nu wil ik wel heel graag weer samenwonen met een hond, dan moet het samen alleen zijn vast ook wel lukken. Als we dit rustig op bouwen en ik eerst even kan wennen.
Omdat ik alles een beetje spannend vind wil ik liever ergens wonen waar het lekker rustig is. Ik vind de stad maar niks met al dat verkeer en al die geluiden overal. Niks voor mij. Doe mij maar een lekker rustige omgeving waar ik fijn en op m’n gemakje in de natuur kan wandelen.
Ik vind eigenlijk elke hond wel gezellig. Dat hele drukke en hevige geworstel hoeft niet van mij. Maar gewoon leuk samen wandelen en af en toe een beetje spelen vind ik erg gezellig!
Ik kan heel netjes aan de lijn lopen. Ik ben misschien een grote hond maar aan de lijn voelt het net alsof ik een klein hondje ben. Ik wandel sowieso graag en vind het ook fijn om dan bij jou in de buurt te blijven. Ik heb geen haast hoor, we komen er vanzelf wel, en het gaat ook om de reis ergens naartoe toch?
Omdat ik alles zo spannend vind en nog wel eens kan schrikken lijkt het mijn verzorgers geen goed idee om mij los te laten lopen. Straks schrik ik ergens van en neem ik de benen, dat moeten we natuurlijk niet hebben. Ik vind het ook helemaal geen probleem om lekker aan de lijn te lopen hoor.

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Ik vind heel veel dingen gewoon erg spannend en heb dan jouw hulp en steun nodig. Ik ben een zachtaardige dame en kan dan ook niet tegen een harde opvoeding. Rust en beleid is wat ik nodig heb.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!