Fifi

Am.Staffordshire Terrier, 29 Jul 2021

Over mij

Hallo mijn naam is Fifi en je denkt dan vast meteen aan een klein fluffy hondjes maar daar is niks van waar hoor. Ik ben wel super schattig! Oké ik zal je wat meer over mezelf vertellen. Ik ben een staffie dame van 2,5 jaar oud die niet bepaald een lekker leventje heeft gehad. De reden dat ik bij DOA gekomen ben is omdat mijn eigenaar mij niet goed behandelde. Ik was erg mager, je kon mijn ribbetjes tellen. Ik hoor het je denken.. Wie doet nou zoiets? Gelukkig stond er een warm kenneltje met een zacht bedje en een bakje voer op mij te wachten bij DOA. Ondertussen ben ik bijna op mijn streefgewicht alleen dat laatste beetje gaat een beetje moeilijker maar dat komt vast en zeker helemaal goed als ik bij jou in huis alle rust en aandacht krijg. Ik ben een onwijze knuffelkont die het liefst bij je op schoot springt. Stel wij gaan op date dan moet je niet schrikken wanneer ik door de deur kom hoor. Ik heb mezelf namelijk aangeleerd om te ”glimlachen”. Sommige mensen kunnen daar best van schrikken, een staffie die op hun af komt met haar tandjes ontbloot. Als je het 1 keer hebt gezien dan weet je het en hoef je ook niet meer te schrikken! Owja en als ik door die deur kom en je voor het eerst zie spring ik meteen tegen je. Ik neem geen blad voor mijn mond en vind je meteen leuk! Sommige mensen zijn hier niet zo van gediend natuurlijk dus hier moet je wel een beetje rekening mee houden.

Soort baasje

Ik ben opzoek naar een baasje die net zoveel energie heeft als ik. wat dacht je van samen hardlopen? Een leuke cursus? Ik zie het al helemaal zitten!

Fifi's paspoort

  • Ras Am.Staffordshire Terrier
  • Geboortedatum 29 juli, 2021
  • Geslacht vrouwelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd Ja
  • Schofthoogte (cm) 55
  • Adoptiekosten € 225,00
  • Diernummer 54899

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Ze hebben mij hier bij DOA met meerdere honden geprobeerd maar ik laat eigenlijk heel duidelijk zien dat ik er geen behoefte aan heb. Soms ga ik voor een snel snuffeltje en dan loop ik mooi de andere kant op. Als een hond lelijk tegen mij doet dan kan ik het terugdoen als ik het zat ben maar dat is niet meteen mijn eerste reactie hoor. Ik zou mijn huisje dus graag voor mijzelf willen hebben. Vind ik ook helemaal niet erg om alle aandacht voor mezelf te houden.
Normaal gesproken gaan we hier een rondje langs de ramen waar de katten zitten maar helaas kunnen wij dit op dit moment niet testen.
Alleen grotere kinderen
Alle mensen vind ik leuk of ze nou groot of klein zijn. Het punt is alleen dat ik tegen iedereen opspring en als ik dit bij kleine kindjes doe dan liggen ze zo omver en dat is natuurlijk niet mijn bedoeling! Ik doe dat puur uit blijdschap en met goede bedoelingen.
Leren / opbouwen
Hier in de kennel ben ik super relaxt. Ik lig regelmatig lekker te relaxen in mijn mandje totdat ik jou hoor, dan spring ik op en sta ik tegen het raam aan te springen omdat ik aandacht wil en met je wil kroelen. Ook ben ik niet echt een sloper dus dat scheelt ook. Nou is een huisje natuurlijk wel anders dan een kenneltje dus we moeten het ook allemaal maar even aankijken als ik bij je intrek. Laten we het in ieder geval allemaal rustig aan opbouwen.
Op straat ben ik blij en enthousiast. Ik ben wel een beetje op mijn hoede als er veel verkeer is en wanneer het erg druk is. Dan weet ik gewoon niet waar ik naar moet kijken! Het zou voor mij dus wel fijn zijn als ik in een iets rustigere wijk zou wonen.
Nee, negeert andere honden
Zoals je eerder al kon lezen heb ik gewoon niet zoveel behoefte aan honden. Ik kan wel naar ze kijken hoor maar daarna loop ik lekker de andere kant op.
Ik kan echt super netjes aan de lijn lopen alleen vergeet ik dat soms een beetje. Als het bijvoorbeeld druk is op straat weet ik even niet meer waar ik naar moet kijken en dan vergeet ik het af en toe.
Het is niet bekend of ik los kan lopen en weer netjes terugkom. Hier bij DOA laat ik zien dat ik erg hecht ben aan mijn verzorgster en ik kom altijd heel netjes weer terug gerend als ze me roept wanneer ik op het speelveldje sta.

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!