Ekko

Labradoedel, 1 Jul 2021

Over mij

Hey psst hier ben ik, een verlegen mannetje dat na een rotleven eindelijk op zoek mag naar een fijn huisje waar ik lekker kan genieten van een echt hondenleven. Samen met een grote groep honden ben ik weggehaald bij onze vorige eigenaar omdat hij niet goed voor ons zorgde. Wij zijn gebruikt voor de broodfok en hebben dus geen fijn leventje gehad. Doordat ik mijn hele leven in een kennel heb gewoond, ben ik nog niet gewend aan het leven van een huishond. Ik ben gek op knuffelen!! Ik kom graag tegen je aan staan om lekker gekroeld te worden.

Soort baasje

Wij zijn opzoek naar een baasje die mij de tijd en ruimte geeft om te ontdooien en uit mijn schulp te laten kruipen. Ook moet dit baasje realiseren dat ik eigenlijk alles nog moet leren.

Ekko's paspoort

  • Ras Labradoedel
  • Geboortedatum 1 juli, 2021
  • Geslacht mannelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd niet gecasteerd
  • Schofthoogte (cm) 55
  • Adoptiekosten onbekend

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Ja Andere honden vind ik erg leuk. Ik heb mijn hele leven samen gewoond met andere honden en deel mijn kenneltje nu ook met een andere hond. Op het speelveld speel ik lekker met 3 andere honden. Ik hang erg aan andere honden. Dus voor mij zou een zekere stabiele hond fijn zijn als huisgenootje.
Ja, mits kat honden gewend is Op katten reageer ik best goed. Ik snuffel aan ze maar loop daarna weer door want stiekem vind ik het best spannend. Als de kat honden gewend is dan zouden wij wel samen kunnen wonen.
Alleen grotere kinderen Meeste mensen die ik niet ken vind ik erg spannend laat staan hele drukke kinderen! Hier heb ik helemaal geen behoefte aan.
Leren / opbouwen Ik ben niet gewend aan een huisje, omdat ik altijd in een kennel heb gewoond. Dit is dus iets wat we moeten opbouwen wanneer ik gewend ben aan mijn nieuwe huisje. Het kan zijn dat het bij mij wat langer duurt voordat ik alleen thuis kan blijven.
Ik zou het liefst zo rustig mogelijk willen wonen want ik ben best een bangepoeperd op straat. De drukte van verkeer en veel mensen daar hou ik niet zo van.
Ja Andere honden vind ik erg leuk en hang ook erg aan ze. Als we op straat honden tegenkomen dan wil ik dus ook erg graag naar ze toe om kennis te maken.
Dit is iets wat ik nog moet leren. Dit ben ik namelijk niet gewend. Sinds ik hier bij DOA ben trainen ze hard om mij te leren wennen aan buiten wandelen.
Nee Ze raden aan om mij aankomende periode niet los te laten lopen. Vanwege mijn bange gedrag is dit echt niet verstandig. Mijn eerste reactie als ik schrik is om te vluchten. Wanneer onze band goed is en ik gewend ben aan jou als mijn baasje dan kunnen we dit langzaamaan eens proberen. En dan het liefst aan een lange lijn.

Fysieke aandachtspunten

Vanwege problemen met mijn oren krijg ik een monodieet. Dit betekent dat ik 1 soort voer krijg en dit werkt heel erg goed. Ik eet nu de basic brokjes van Prins.

Aandachtspunten gedrag

Eigenlijk wil ik het geen gedragsprobleem noemen, ik moet gewoon leren huishond zijn. Dus eigenlijk moet ik net als een pup alles nog leren.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!