Benji

Labradoedel, 22 Jun 2021

Over mij

Hey hallo mijn naam is Benji en deze knappe doedel zoekt een echte rassenkenner! Deze kerel is heel knap maar best wel onzeker en soms wat angstig. Er is afstand van mij gedaan omdat ik verlatingsangst heb, dit is natuurlijk ook een moeielijke situatie. Dit is lastig te trainen natuurlijk. Buiten wandelen vind ik heerlijk maar kan wel trekken aan de lijn hoor! Hier bij DOA hebben ze met meerdere honden op het veld geprobeerd maar helaas nog geen leuke match gevonden. Op straat kan ik soms best wel té druk doen tegen andere honden en niet elke hond vind dit leuk. Katten, vogels en eenden vind ik net even iets té leuk, ik jaag graag achter ze aan. Bij mijn vorige baasje ging ik wel mee met de auto maar ik kon wel wagenziek worden. Wat ik echt fantastisch vind is spelen met de bal!

Soort baasje

Wij zijn opzoek naar een baasje die bekend is met mijn ras en die ook ervaring heeft met iets wat onzeker honden. Ik ben een hond die heel graag wilt trainen!

Benji's paspoort

  • Ras Labradoedel
  • Geboortedatum 22 juni, 2021
  • Geslacht mannelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd niet gecasteerd
  • Schofthoogte (cm) 45
  • Adoptiekosten onbekend

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Ja, maar niet met iedere hond Hier bij DOA hebben ze met meerdere honden op het veld geprobeerd maar helaas nog geen leuke match gevonden. Op straat kan ik soms best wel té druk doen tegen andere honden en niet elke hond vind dit leuk.
Nee Katten vind ik iets té leuk. Ik jaag graag achter ze aan. Dit is voor de katten natuurlijk niet zo heel leuk dus laten we dat maar niet doen hihi.
Alleen grotere kinderen Kinderen vind ik echt té spannend. Helemaal al ze druk zijn!
Leren / opbouwen Het schijnt dat ik bij mijn vorige eigenaar moeite had met alleen thuis blijven. Dat is hier in de kennel bijna niet te testen omdat het natuurlijk geen huizelijke situatie is. Eerst moet ik even wennen aan mijn nieuwe huisje en daarna kunnen we gaan beginnen met het opbouwen. DOA wilt jullie hierin helpen met begeleiden.
Ik zou het liefst natuurlijk in een lekker ruime omgeving willen wonen, ja welke hond wilt dat nou niet haha.
Ja, selectief Hier bij DOA hebben ze met meerdere honden op het veld geprobeerd maar helaas nog geen leuke match gevonden. Op straat kan ik soms best wel té druk doen tegen andere honden en niet elke hond vind dit leuk.
Ik kan aan de lijn best wel doorlopen en daardoor soms ook trekken aan de lijn.
Nee Bij mijn vorige baasje liep ik nooit los omdat ik niet zo goed luisterde hihi. Dit moeten we eens gaan proberen als ik goed aan jou gewend ben als mijn baasje.

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Ik ben best wel een onzeker hondje die veel spannend vind. Ik klap snel dicht maar ontdooi ook wel weer snel. Daarnaast schijn ik verlatingsangst te hebben. Hier bij DOA is dat moeilijk testen omdat dit geen huiselijke situatie is.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!