Bella

Kruising Jack Russel Terrier, 29 Nov 2020

Over mij

Bella Ciao! Bella Ciao Ciao Ciao! Of ook wel in het nederlands: Dag schoonheid!! Samen met een heleboel andere honden ben ik weggehaald bij een mega broodfokker. Hier werden we alleen maar gebruikt voor de fok en zagen wij geen daglicht. Gelukkig mocht ik mee in de bus richting DOA en woon ik nu tijdelijk bij een van hun pleeggezinnen! Ik ben een hele lieve maar tikkeltje onzekere dame. Ik ben enthousiast maar vind sommige dingen af en toe een beetje eng. Harde geluiden en onverwachtste dingen vind ik minder leuk en dan kan ik heel erg schrikken. Drukte is gewoon echt NIET mijn ding! Daarom ben ik opzoek naar een rustig huishouden!

Soort baasje

Ik ben opzoek naar een baasje die in een lekker rustige wijk woont en die begrijpen dat een hondje met mijn verleden wellicht wat meer geduld nodig heeft af en toe. Ik heb best veel meegemaakt en kan af en toe een beetje bang worden. Samen trainen en het normale hondenleven leren kennen lijkt mij geweldig!!

Bella's paspoort

  • Ras Kruising Jack Russel Terrier
  • Geboortedatum 29 november, 2020
  • Geslacht vrouwelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd Ja
  • Schofthoogte (cm) 25
  • Adoptiekosten € 225,00
  • Diernummer 52540

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Honden vind ik leuk! Ik spreek namelijk de hondentaal heel goed. Bij de fokker zagen we namelijk geen mensen, we zaten alleen maar in een hok met honden! Bij mijn pleeggezin woon ik ook samen met honden en dit vind ik erg leuk. Ik zou heel graag bij een andere hond willen wonen, maar wel eentje van hetzelfde formaat, ik ben namelijk niet zo groot, dus een zware druktemaker kan ik niet hebben.
Ja, mits kat honden gewend is
Katten vind ik niet zo interessant. Dit is geen probleem. Bij mijn pleeggezin willen de katten wel heel graag vrienden met mij worden, maar ik vind dit nog best heel erg spannend!
Alleen grotere kinderen
Omdat ik dus door mijn verleden best onzeker kan zijn vind ik drukke kinderen niet zo prettig. Die onverwachtste bewegingen en drukte, niks voor mij! Maar rustige kinderen vanaf een jaar of 15 lijkt mij geen probleem.
Leren / opbouwen
Ik vind dit erg spannend. Bij mijn pleeggezin zitten we nu op een klein uurtje maar dat gaat nog niet altijd goed. Soms vind ik het allemaal zo spannend dat ik toch in huis plas. We zullen daar echt goed mee moeten oefenen voor dit goed zal gaan.
Het liefst trek ik bij een rustige woonwijk in! In of rondom het centrum, daar wil ik echt niet heen verhuizen!
Andere honden vind ik erg leuk! Lekker naar het park nieuwe honden ontmoeten lijkt me erg leuk! Maar wel pas wanneer ik helemaal uitgerevalideerd ben. Voor nu moet ik echt nog rust houden!
Lopen aan een lijntje had ik hiervoor nooit gedaan! Dit is iets wat helemaal nieuw is voor mij. Ik moet nog leren om netjes mee te lopen aan een lijntje.
Ik ben dus af en toe wel een angsthaasje. Als er een hard geluid is kan ik schrikken en gaan hollen. Maar ik kan ook erg goed luisteren! Wellicht kan ik in de toekomst op een omheind terrein een keer los als we een goede band hebben met elkaar!

Fysieke aandachtspunten

Nou, dit is dus wel een dingetje! Ik moet aan mijn beide achterpootjes een operatie. DOA betaald deze natuurlijk helemaal. Maar ik zou wel heel graag willen revalideren bij mijn nieuwe baasje. DOA zal je hier helemaal in begeleiden.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!