Bearke

Kruising Labrador, 25 Feb 2020

Over mij

Ola mijn naam is Bearke, Ik ben een onwijze grote knappe kerel die opzoek mag naar zijn perfecte huisje! Dat klinkt misschien een beetje veeleisend maar ik heb echt wel een baasje nodig die weet hoe hij met mij om moet gaan. Toen ik hier bij DOA kwam moest ik echt even ontdooien en wennen aanalle nieuwe mensen. Gelukkig gaat liefde door de maag en ben ik snel om te kopen haha. Als je mij 5 minuutjes van je tijd geeft en me wat lekkers te eten geeft dan ben ik om hoor! Dan ben ik een onwijs blije kerel die met dat logge lijf rond staat te springen, super schattig haha. Nou zit het zo.. Ik heb me bij mijn vorige baasje een klein beetje misdragen. Ik heb 3 keer een incident gehad waarbij ik iemand heb gebeten. Na deze incidenten hebben ze mijn gedrag bekeken en wat testjes gedaan. Hier kwam uit dat ik in bepaalde situaties heel duidelijk laat weten dat ik het niet leuk vind. Als je over deze grens gaat dan kan ik er dus voor kiezen om te bijten. Het is heel goed dat ik duidelijk laat weten wanneer je moet stoppen en niet verder moet gaan. Buiten wandelen vind ik heerlijk, ik kan heel erg netjes aan de lijn lopen alleen vergeet ik dat soms hihi. Dan kan ik best wel trekken, ik ben namelijk een flinke kerel. Als we andere honden tegenkomen dan kan ik deze super goed negeren! Mochten er meerdere tegelijk zijn dan word ik wel een beetje zenuwachtig omdat ik dan niet weg kan lopen. Hier bij DOA speel ik met een labrador teefje op het speelveld. Als een hond lelijk tegen me doet dan kan ik ook wel lelijk terug doen. Als we eenden of andere vogels tegenkomen dan kan ik hier achteraan springen, dus je moet wel een beetje op je hoeden zijn. Katten vind ik heeeel erg spannend! Zodra ik ze zie wil ik zo snel mogelijk weg. Ik weet niet wat ik zou doen als er een kat voor me wegrend. Traplopen en de lift is voor mij geen probleem! Wat ik heel erg leuk vind is spelen met een tennisbal, Loslaten is dan wel weer lastig hihi maar als jij met mij wilt ruilen voor een koekje dan laat ik hem meteen los. Onverwachte bewegingen en objecten vind ik erg spannend. Ik weet dan niet zo goed wat ik met mezelf moet en ga onrustig heen en weer lopen en heel veel expres de andere kant op kijken.

Soort baasje

Bearke's paspoort

  • Ras Kruising Labrador
  • Geboortedatum 25 februari, 2020
  • Geslacht mannelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd gecasteerd
  • Schofthoogte (cm) 65
  • Adoptiekosten onbekend
  • Diernummer 52139

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Ja, maar niet met iedere hond Als we andere honden tegenkomen dan kan ik deze super goed negeren! Mochten er meerdere tegelijk zijn dan word ik wel een beetje zenuwachtig omdat ik dan niet weg kan lopen. Hier bij DOA speel ik met een labrador teefje op het speelveld. Als een hond lelijk tegen me doet dan kan ik ook wel lelijk terug doen.
Nee Katten vind ik heeeel erg spannend! Zodra ik ze zie wil ik zo snel mogelijk weg.
Geen kinderen Kinderen vind ik helemaal niks! Veel te druk en onvoorspelbaar. Hierom plaatsen ze mij niet bij kinderen.
Leren / opbouwen Dit is iets wat we moeten opbouwen wanneer ik gewend ben aan mijn nieuwe huisje.
Ik zou het liefst zo rustig mogelijk willen wonen. Dit heeft ook te maken met wat er in het verleden is gebeurd. Het liefst een omgeving waar alles open en overzichtelijk is zodat we goed kunnen zien wie en wat eraan komt.
Ja, selectief Als we andere honden tegenkomen dan kan ik deze super goed negeren! Mochten er meerdere tegelijk zijn dan word ik wel een beetje zenuwachtig omdat ik dan niet weg kan lopen. Hier bij DOA speel ik met een labrador teefje op het speelveld. Als een hond lelijk tegen me doet dan kan ik ook wel lelijk terug doen.
Ik kan heel netjes meelopen maar dit vergeet ik af en toe en dan kan ik best wel trekken aan de lijn! Hoe vaker we oefenen hoe beter het gaat:)
Nee Ze raden aan om mij niet los te laten lopen. Dit ivm mijn incidenten die in het verleden zijn gebeurd.

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!