Bas

Am.Staffordshire Terrier, 8 Dec 2017

Over mij

Halloo!!! Mijn naam is Bas maar mijn pleeggezin noemt mij altijd Basito en dit past eigenlijk veel beter bij mij. Ik ben een hele lieve, stoere knuffelkont die opzoek is naar een baasje die lekker veel met mij wil wandelen en trainen. Ik ben uit huis geplaatst omdat mijn baasje niet goed voor mij zorgde. Zodoende ben ik bij DOA terecht gekomen om een nieuw baasje te vinden. Het allerliefste ga ik lekker een lang stuk wandelen en dan lekker knuffelen op de bank. Ik heb wel een strikte tijdsklok, na 19:30 uur doe ik het liefst niks meer. Ik ga dan naar mijn bed en kom er het liefst niet meer uit.

Soort baasje

Ik ben opzoek naar een baasje dat lekker veel energie heeft! Ik vind het namelijk superleuk om lange wandelingen te maken overdag. Ik ben best een flinke jongen en heb dat niet altijd zelf door. Het is daarom belangrijk dat ik een baasje vind die sterk in zijn schoenen staat! Overigens vind ik het ook heel fijn als mijn baasje ervaring heeft met mijn ras.

Bas's paspoort

  • Ras Am.Staffordshire Terrier
  • Geboortedatum 8 december, 2017
  • Geslacht mannelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd gecasteerd
  • Schofthoogte (cm) 55
  • Adoptiekosten onbekend
  • Diernummer 49593

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Nee Ik ben een beetje selectief met andere honden. De ene vind ik leuk en de ander negeer ik en loop ik lekker door. Ik ben eigenlijk veel liever gewoon met jou bezig! Daarom vinden mijn verzorgers het beter als ik intrek in een huisje zonder andere huisdieren.
Nee Katten vind ik heel interessant. Vooral als ze gaan rennen, dan kan ik er lekker hard achter aan rennen. Helaas vinden mijn verzorgers dit een minder goed idee en is het daarom niet verstandig als ik intrek bij deze gekke wezens.
Alleen grotere kinderen Ik vind kinderen super leuk!! Maar ik ben helaas erg lomp. Ik spring lekker tegen ze aan en wil met ze spelen maar dan doe ik ze perongelijk pijn. Daarom is het beter als ik naar een huisje ga met grote kinderen. Kinderen vanaf een jaar 15 lijkt me gezellig, maar ik weet niet of ze mij ook uit kunnen laten. Ik ben best wel sterk en ik heb nog wel wat begeleiding nodig.
Leren / opbouwen Bij mijn pleeggezin doe ik dit heel goed! In mijn nieuwe huisje zal ik natuurlijk wel eerst moeten wennen en moeten we het rustig aan opbouwen, maar daarna kan ik zeker een paar uur alleen thuis blijven.
Het liefst trek ik in bij een rustige woonwijk met lekker veel groen.
Ja, selectief De ene hond vind ik leuk, en de andere niet. Ik ben eigenlijk niet zo van het spelen. Af en toe snuffel ik even aan een ander hondje maar daarna loop ik weer lekker door. Ik vind het veel leuker om lekker met jou bezig te zijn.
Ik kan heel netjes meelopen, maar wanneer mijn neus iets snuffelt, kan ik natuurlijk ook flink trekken.
Nee Mijn verzorgers vinden het geen verstandig idee om mij los te laten lopen. Omdat ik selectief ben naar honden is het fijner om mij aan de lijn te hebben. Dan kan mijn baasje mij zonodig beschermen en begeleiden als ik in een moeilijke situatie terecht kom.

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Geen aandachtspunten bekend.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!