Banjer

Kruising klein, 11 Apr 2015

Over mij

Ik zoek een nieuwe baas die mij begrijpt! Dat is meteen een mooie openingszin toch? Ik ben namelijk super schattig en pluizig, maar vergis je niet want ik ben best een pittig ding! Ik kom uit een andere opvang en daar ben ik geplaatst geweest, maar was binnen een dag weer terug gebracht want ik had mij misdragen. Ik ben namelijk soms best wel bezitterig en dat is voor mijn nieuwe baas wel handig om te weten. Als ik dan heb bedacht dat een bepaalde stoel van mij is, dan is hij van mij! Niemand mag daar dan zitten en als je mij er af stuurt of duwt, dan ben ik niet bang om mijn tanden te laten zien en een hap uit je te nemen. Naast dit ‘ding’ ben ik ook heel leuk en lief hoor! Ik ben gek op wandelen en een lekkere frisse neus halen en lekker rennen vind ik ook heerlijk! Ik kan je dan ook uitdagen en weer weghollen.

Soort baasje

Ik zoek een baas die mij kan gaan begrijpen en mij de tijd geeft om even te wennen en te ontdooien. Iemand die weet wat ik doe en weet wat ik daardoor kan gaan doen. Ik ben verder ook echt wel een heel leuk en gezellig hondje hoor, maar ik wil wel dat mijn nieuwe baasje weet wat mijn verzorgers weten!

Banjer's paspoort

  • Ras Kruising klein
  • Geboortedatum 11 april, 2015
  • Geslacht mannelijk
  • Gecastreerd/gesteriliseerd Ja
  • Schofthoogte (cm) 35
  • Adoptiekosten € 225,00
  • Diernummer 54783

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!

Foto's

Wat ik nog meer over mezelf kan vertellen

Ik woon liever niet bij andere honden en dat zit zo. Ik ben namelijk best sociaal met andere honden, maar als ze mijn flosstouwtje pakken, dan kan ik heel boos worden en ruzie gaan zoeken. Ik ben namelijk best bezitterig en wat van mij is, is van mij. Dat kan een flosstouw wezen, maar bijvoorbeeld ook mijn mand of een stoel oid. Om deze reden vinden mijn verzorgers het geen goed idee dat ik ga samenwonen met een hond. Dit is dus om bonje te voorkomen!
Dit heeft eigenlijk dezelfde reden als het samenwonen met een hond. Daarbij vond ik de katten een beetje té interessant en alles waar té voor staat is niet goed he. Die gekke poezeldingen daar kan ik ook naar blaffen en achteraan rennen als ze voor mij vluchten.
Geen kinderen
Kinderen vind ik heeeel spannend! Ze hebben mij hier getest met een pop en mijn staartje ging helemaal naar de grond en ik wilde eigenlijk alleen maar weg. Ik wil eigenlijk niets te maken hebben met kinderen. Aabgezien ik een verleden heb waarin ik wel een keer gebeten heb, willen mijn verzorgers mij niet bij kinderen plaatsen. Ook niet bij grotere kinderen want er komen altijd vrienden en vriendinnen mee en die ken ik dan niet en zij kennen mij niet.
Leren / opbouwen
Ik denk dat ik dit wel kan hoor, maar wel wanneer ik helemaal gewend ben aan mijn huis en haard. Dus als ik een tijdje bij je woon en mijn plekje in huis gevonden heb, dan kunnen we dit rustig gaan oefenen.
Ik wil graag wat rustiger wonen. Liever niet in het centruk of een heel drukke omgeving. Hoe rustiger mijn omgeving is, hoe meer relaxed ik ben. Ik kan namelijk soms best wel schrikken en onzeker worden van harde geluiden en bewegingen en dan wil ik er nog wel eens een blaf naar geven!
Ja, selectief
Andere honden vind ik wel oke. Soms wil ik wel eens spelen, maar gewoon bij elkaar in de buurt zijn vind ik ook prima. Ik ben wel een beetje een meeloper hoor. Als de andere hond gaat blaffen, kan ik best wel eens moedoen, terwijl ik dat zelf eigenlijk niet zou doen. Ik ben trouwens wel het liefst bij honden van mijn eigen formaat.
Ik kan netjes meewandelen, maar soms ook nog wel wat trekken. Nu ben ik niet zo groot en ook niet mega sterk, maar het kan nog wel wat extra training gebruiken.
Ja, op termijn
Wanneer wij helemaal aan elkaar zijn gewend en de beste vrienden zijn, dan kunnen we dit gaan proberen. Doen we dit te vroeg, dan kan ik je uit gaan dagen en krijg je mij niet meer te pakken. Als je mij dan even denkt te pakken in mijn nek, dan kan ik schrikken en bijten uit reactie.

Fysieke aandachtspunten

Geen aandachtspunten bekend.

Aandachtspunten gedrag

Ik ben dus een bezitterig typje en kan dingen gaan verdedigen waarvan ik denk dat het van mij is. Helaas is een vorige plaatsing bij een andere opvang daardoor misgelopen.

Denk je dat wij matchen? Leuk, laten we elkaar een keer ontmoeten!